Tesla: Ο Elon Musk παραδίδει κατ’ οίκον ένα Model 3!

Tesla: Ο Elon Musk παραδίδει κατ’ οίκον ένα Model 3!

Η Tesla δοκιμάζει έναν καινούργιο τρόπο παράδοσης του Model 3. Παράδοση κατ’ οίκον με το που θα συναρμολογηθεί το κομμάτι. Ένα ζευγάρι αγοραστών όμως είχε ειδική «περιποίηση».

Εάν υπάρχει κάτι που σαφώς δεν λείπει ποτέ από την Tesla είναι οι φρέσκιες ιδέες για να προωθήσει τα προϊόντα της φίρμας. Και η τελευταία από αυτές είναι η παράδοση του καινούργιου αυτοκινήτου απευθείας από το εργοστάσιο. Προσώρας βρίσκεται σε εμβρυϊκό στάδιο και φανταζόμαστε ότι ο κατασκευαστής χρησιμοποιεί αυτή την πρακτική σε επίπεδο μάρκετινγκ, αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι η Tesla το πήγε μακριά. 

Αν κάποιοι κατασκευαστές λοιπόν, επιτρέπουν στους αγοραστές να πάνε κατευθείαν στο εργοστάσιο για να διαλέξουν το αυτοκίνητό τους, η Tesla κάνει το αντίθετο: Παραδίδει το αυτοκίνητο αμέσως ύστερα από τη συναρμολόγησή του στο σπίτι του πελάτη με φορτηγό. Το ίδιο θα συνέβαινε και για ένα ζευγάρι από την California που ανέμενε την άφιξη ενός Model 3

Όπως αναμενόταν, ένα φορτηγό έφτασε στο σπίτι τους για να παραδώσει τα κλειδιά ενός νέου μπλε Model 3, αλλά ο οδηγός δεν ήταν μόνος. Ο Elon Musk, το χαρισματικό αφεντικό της Tesla, ήταν επίσης παρών.

Ακόμα κι αν το σπίτι των αγοραστών ήταν μόνο τρία χιλιόμετρα μακριά από την τοπική αντιπροσωπεία Tesla, πρέπει να αναγνωρίσουμε το μικρό μιντιακό σεισμό που προξένησε το γεγονός ότι ο Musk ξόδεψε το χρόνο του για έρθει να παραδώσει ένα Model 3 στους αγοραστές Tesla με το –ομολογουμένως- καλύτερο σέρβις σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube