Tesla Model 3: Προσεχώς με μπαταρία 100 kWh;

Tesla Model 3: Προσεχώς με μπαταρία 100 kWh;

Σύμφωνα με τις ενδείξεις που «άφησε να διαρρεύσουν» η καλιφορνέζικη φίρμα μέσω των τελευταίων ενημερώσεών της, το Tesla Model 3 μπορεί σύντομα να φορέσει μπαταρία 100 kWh και λειτουργία «Ludicrous».

Τίποτα δεν ξεφεύγει από τους χάκερς! Πραγματική εμμονή για τους προγραμματιστές, η Tesla περνιέται καθημερινά από ψιλό κόσκινο. Μερικοί δε, δεν διστάζουν να παρεισφρήσουν και να χακάρουν κώδικες που χρησιμοποιήθηκαν κατά την επικαιροποίηση συστημάτων για να προσπαθήσουν να μάθουν τι προετοιμάζει η Tesla.

Σε μια σειρά από tweets, ο χάκερ Green μοιράζεται τα τελευταία ευρήματά του με την κοινότητα του Tweeter, δημοσιεύοντας γραμμές κώδικα που θα μπορούσαν να αποκαλύπτουν τις μελλοντικές λειτουργικότητες του αμερικανικού μοντέλου.

Ενώ λοιπόν μερικές από αυτές αναφέρονται σε νέους τροχούς ή στη χρήση νέων αισθητήρων, άλλοι υποδηλώνουν μεγάλες αλλαγές στο Model 3. Εκτός από την άφιξη μιας λειτουργίας «Ludicrous», υπάρχει η πιθανότητα μιας νέας μπαταρίας ενεργειακής πυκνότητας 100 kWh. Κάτι που θα επέτρεπε στην Tesla να κάνει ένα μεγάλο άλμα στην αυτονομία σε σύγκριση με τα 75 kWh που προσφέρει η υφιστάμενη έκδοση μεγάλης αυτονομίας. Αλλά και κάτι που  μας πονηρεύει να προβλέψουμε τη χρήση νέων στοιχείων με υψηλότερη ενεργειακή χωρητικότητα.

Παραμένει να δούμε αν η άφιξη αυτού του πακέτου των 100 kWh θα ήταν πραγματικά χρήσιμη. Στην έκδοση «Long Range», το Model 3 προσφέρει ήδη 560 km στον κύκλο WLTP. Δεν είναι δηλαδή ήδη αρκετή αυτή η αυτονομία;

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube