Tesla Model 3: «Πάγωσε» εν κινήσει και έμεινε ακυβέρνητο!

Tesla Model 3: «Πάγωσε» εν κινήσει και έμεινε ακυβέρνητο!

Ο ιδιοκτήτης ενός Tesla Model 3 στις ΗΠΑ, διαπίστωσε κινούμενος με 133 km/h πως το μόνο σύστημα που δούλευε στο όχημα του, ήταν τα φρένα. Τυχερός ήταν…

Ο Javier Rodriguez από τη Νότιο Καλιφόρνια, ιδιοκτήτης ενός Tesla Model 3, ανέφερε στους αστυνομικούς αλλά και στην ίδια την Tesla, ότι κατά τη διάρκεια της οδήγησης του στον αυτοκινητόδρομο της Cabazon η οθόνη του infotainment κόλλησε, ενώ είχε αρχίσει να «πνίγει» την καμπίνα και μια περίεργη μυρωδιά.

Συγχρόνως, ανέβηκε η θερμοκρασία, τα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου τέθηκαν εκτός μάχης και το μόνο βασικά που λειτουργούσε στο αυτοκίνητο ήταν το σύστημα πέδησης! Κι όλα αυτά, κινούμενος με ταχύτητα 133 km/h! 

tesla model 3

Ο ίδιος δήλωσε πως ήταν αρκετά νευρικός, ενώ παράλληλα φοβόταν μην τον χτυπήσει κάποιο άλλο αυτοκίνητο καθώς δεν είχε τον πλήρη έλεγχο του δικού του οχήματος. Μετά κόπων και βασάνων, κατάφερε τελικά να ακινητοποιήσει με ασφάλεια το αυτοκίνητο του στην άκρη του δρόμου. Στο σπίτι του βέβαια γύρισε με την οδική βοήθεια… 

Από την Tesla τον ενημέρωσαν ότι το πρόβλημα οφείλονταν σε κακή επικοινωνία της θύρας του φορτιστή με την μονάδα διαχείρισης. Μάλιστα, του γνωστοποίησαν ότι όταν παρέλαβαν οι τεχνικοί στο συνεργείο το αυτοκίνητο, με το που το έθεσαν σε λειτουργία, δούλεψε κανονικά!

Η απάντηση προφανώς και δεν κάλυψε τον ιδιοκτήτη ο οποίος σκέφτεται να στραφεί νομικά κατά της αμερικανικής φίρμας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube