Tesla Cybertruck: 80 δισ. δολάρια από 1,27 εκατ. κρατήσεις

Tesla Cybertruck: 80 δισ. δολάρια από 1,27 εκατ. κρατήσεις

Εκτιμάται ότι η Tesla έχει ήδη δεχθεί 1,27 εκατ. κρατήσεις για το Cybertruck, συγκεντρώνοντας το ποσό των 80 δισ. δολαρίων.

Tesla Cybertruck

Η ιστορία του Tesla Cybertruck δεν είναι αυτή ενός συνηθισμένου μοντέλου. Το μοντέλο παρουσιάστηκε το 2019 από τον Elon Musk σε μια εκδήλωση που χαρακτηρίστηκε ποικιλοτρόπως.

Το ηλεκτρικό pick-up ξεγέλασε πολλούς με τις γωνίες και το αλλόκοτο σχήμα του, κάνοντάς τους να πιστεύουν πως πρόκειται για ένα ακόμα πρωτότυπο. Η Tesla όμως εξέπληξε το κοινό δηλώνοντας ότι σκοπεύει να το στείλει απαράλλαχτο στη γραμμή παραγωγής. Παρόλο την η ασυνήθιστη εμφάνιση του, φαίνεται πως το Cybertruck έχει κερδίσει το κοινό.

Για να κάνει κάποιος κράτηση για ένα Tesla Cybertruck χρειάζεται μόλις 100 δολάρια!

Ενώ η Tesla ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η παραγωγή του Cybertruck θα καθυστερήσει για άλλο ένα έτος, τα βιβλία κρατήσεων εξακολουθούν να γεμίζουν. Ήδη το αγοραστικό κοινό έχει συμπληρώσει δύο χρόνια αναμονής. Είναι σίγουρο όμως ότι θα χρειαστεί ακόμα περισσότερη υπομονή μέχρι να παραδοθούν στους αγοραστές τους.

Tesla Cybertruck

Ακόμα και οι μισές από τις κρατήσεις του Cybertruck να προχωρήσουν σε αγορά, ο αριθμός είναι τριπλάσιος από τις κρατήσεις του νέου ηλεκτρικού Ford F-150 Lighting. H Ford έχει σχεδόν 200.000 κρατήσεις για το νέο της ηλεκτρικό pick-up. 

Για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος της επιτυχίας του Tesla Cybertruck, 250.000 άτομα έκαναν κράτηση μόλις την πρώτη εβδομάδα μετά την παρουσίαση του. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Electrek οι 1,27 εκατ. κρατήσεις αντιστοιχούν στο ποσό των 80 δις δολαρίων. 

Για να κάνει κάποιος κράτηση για ένα Tesla Cybertruck χρειάζεται μόλις 100 δολάρια. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί είναι εκείνοι που διαθέτουν το ποσό απλά για να έχουν την δυνατότητα να το αποκτήσουν όταν το μοντέλο μπει στην παραγωγή.

Όπως και να έχει το Tesla Cybertruck και το Ford F-150 Lightning αποδεικνύουν ότι ο εξηλεκτρισμός των pick-up έχει μεγάλη απήχηση ακόμη και σε μια χώρα που οι μεγάλοι και διψασμένοι για καύσιμο V8 κινητήρες έγραψαν ιστορία.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube