Της ταλαιπωρίας λόγω Ολάντ σήμερα και απεργίας αύριο

Της ταλαιπωρίας λόγω Ολάντ σήμερα και απεργίας αύριο

H βροχή αλλά και τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τον Γάλλο Πρόεδρο, που απο το πρωί πραγματοποιεί επίσημη επισκεψη στη χώρα μας, έκαναν εξαιρετικά δύσκολες τις μετακινησεις σήμερα στην Αθήνα.

Ο Φ. Ολαντ έφτασε λίγο πριν το μεσημέρι στο Ελ. Βενιζέλος και από εκεί μετά την τελετή υποδοχής, η αυτοκινητοπομπή κατευθύνθηκε στο Μαξίμου μέσω Αττικής Οδό, Υμηττού και Κατεχάκη, που έκλεισαν για τους … κοινούς θνητούς, με αποτέλεσμα στους παράδρομους να παρατηρείται ατέλειωτο μποτιλιάρισμα. Ιδια η εικόνα και στο κέντρο της πρωτεύουσας που επιδεινώθηκε και από τη συνεχή βροχόπτωση.
Στο μεταξύ, αύριο, στο πλαίσιο της 24ωρης Πανεργατικής απεργίας που έχουν κηρύξει  ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, με βασικά αιτήματα τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, την αντιμετώπιση της ανεργίας και την ανάκληση των επιστρατεύσεων, αναμένεται νέος κύκλος ταλαιπωρίας. Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα κινηθούν ως εξής: Τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ θα κινηθούν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, κανονικά θα κινηθούν τα "επιστρατευμένα" Μετρό, Τράμ και ΗΣΑΠ, ενώ η συγκέντρωησ που θα πραγματοποιηθεί στο Πεδίον του Άρεως αναμένεται να αποκλείσει την γύρω περιοχή.
Οπλιστείτε με υπομονή λοιπόν….

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube