Τέλος η συνεργασία του Ken Block με τη Ford [video]

Τέλος η συνεργασία του Ken Block με τη Ford [video]

Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι του «διαζυγίου» αλλά και με το ποια εταιρεία θα συνεργαστεί στο μέλλον o Ken Block. 

O Ken Block και η ομάδα του, η Hoonigan Racing Division, ανακοίνωσαν τη λήξη της συνεργασίας τους με τη Ford μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια.

Στην ανακοίνωση της ομάδας δεν αναφέρεται ο λόγος της διακοπής της συνεργασίας, με τον οδηγό να δηλώνει πως πρόκειται για μια απόφαση που πάρθηκε από κοινού. 

«Ήταν μια εξαιρετική δεκαετής συνεργασία που μου έδωσε την ευκαιρία να πάρω μέρος σε αγώνες σε όλο τον κόσμο αλλά και και να φτάσω μέχρι τη δημιουργία της σειράς “Gymkhana Files” για την Amazon, που κατάφερε να κερδίσει το βραβείο “Emmy”», είπε ο Block. 

Aπό την πλευρά της Ford, ο Jim Farley δημοσιοποίησε ένα βίντεο της Ford Performance με τις καλύτερες στιγμές του Ken Block και τον ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία τους.

Παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής με ποια εταιρεία θα συνεργαστεί στο μέλλον ο Ken Block, καθώς ουδείς πιστεύει πως θα κρεμάσει τα γάντια του. Στο παρελθόν είχε οδηγήσει και Subaru Impreza WRX STI, χρησιμοποιώντας μάλιστα ένα και στο βίντεο «Gymkhana II», και κάποιες ανεπιβεβαίωτες φήμες τον θέλουν να συνεργάζεται πιο στενά με την ιαπωνική εταιρεία.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube