Τέλος η Έκθεση Φρανκφούρτης!

Τέλος η Έκθεση Φρανκφούρτης!

Το 2021, η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γερμανίας δεν θα γίνει στη Φρανκφούρτη όπως ανακοίνωσε η VDA.

Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γερμανίας (IAA) δεν θα γίνει στη Φρανκφούρτη το 2021, όπως ανακοίνωσε η Γερμανική Ένωση Κατασκευαστών Αυτοκινήτου (VDA), σπάζοντας μια παράδοση που κρατά από το 1951. Τα νέα έρχονται μετά από μια δύσκολη χρονιά για την έκθεση Φρανκφούρτης, η οποία το 2019 προσέλκυσε 550.000 ανθρώπους - σημαντικά λιγότερους σε σύγκριση με το 2017 (810.000) και το 2015 (931.000).

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της VDA, στο διαγωνισμό συμμετείχαν το Βερολίνο, η Φρανκφούρτη, το Αμβούργο, το Ανόβερο, η Κολωνία, το Μόναχο και η Στουτγάρδη. Μετά από ενδελεχή αξιολόγηση όλων των προτάσεων, η VDA επέλεξε το Βερολίνο, το Αμβούργο και το Μόναχο ως τις τρεις επικρατέστερες τοποθεσίες για την έκθεση IAA 2021, ενώ η τελική απόφαση αναμένεται να παρθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνουν οι πόλεις στη νέα έκθεση IAA. Μετά από σκληρή δουλειά στην προετοιμασία που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2019, 7 πόλεις παρουσίασαν τις προτάσεις και ιδέες τους.», δήλωσε η VDA.

Εκπρόσωποι της VDA ευχαρίστησαν την πόλη της Φρανκφούρτης για «τη μακροχρόνια και πολύ καλή συνεργασία», αναφέροντας πως αυτή ήταν μια δύσκολη απόφαση για το διοικητικό συμβούλιο, καθώς η συγκεκριμένη πόλη φιλοξενούσε την IAA για περίπου 70 χρόνια, ταυτίζοντας το όνομά της με την έκθεση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube