To τελευταίο teaser του Nissan Juke πριν την επίσημη παρουσίασή του [video]

To τελευταίο teaser του Nissan Juke πριν την επίσημη παρουσίασή του [video]

Μια τελική γεύση λίγο πριν την αποκάλυψη του νέου μοντέλου της Nissan.

Η Nissan πρόκειται να αποκαλύψει τη δεύτερη γενιά του Juke στις επόμενες μέρες και δίνει στη δημοσιότητα το τελευταίο teaser πριν την επίσημη παρουσίασή του.
Παρόλο που τα προηγούμενα teasers αποκαλύπτουν περιορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με το αυτοκίνητο, εκτός από τις επίσημες «κατασκοπευτικές» εικόνες, το συγκεκριμένο βίντεο διάρκειας  10 δευτερολέπτων παρέχει ακόμα περισσότερες.
Κάνοντας μια αναδρομή στα όσα μέχρι σήμερα έχουμε δει, η αναμενόμενη μεγαλύτερη μάσκα V-Motion επιβεβαιώνεται, καθώς και τα έντονα φώτα θέσης που είναι ενσωματωμένα στο κυρίως σώμα του αυτοκινήτου.  

Μια άλλη αποκάλυψη είναι τα φώτα ομίχλης, εμπνευσμένα από το 370Ζ, δείχνουν να έχουν πιο συμβατικά οριζόντια στοιχεία με κόκκινα LED. Η παραλλαγή που εμφανίζεται στο βίντεο φαίνεται να έχει ένα σύστημα δύο χρωματικών συνδυασμών. Τέλος, οι κρυφές λαβές ανοίγματος των πίσω θυρών μπορεί και να μην ενσωματωθούν στο τελικό σχέδιο και να έχουμε μια πιο συμβατική λύση.

Και ηλεκτροκίνητο

Το νέο Nissan Juke που θα παρουσιαστεί το φθινόπωρο θα έχει στη γκάμα του και μια ηλεκτροκίνητη έκδοση δίχως όμως να έχει διευκρινιστεί ακόμη τι ακριβώς αυτή θα είναι.

Το νέο Juke θα βασίζεται στην πλατφόρμα μικρών αυτοκινήτων της Renault-Nissan, την  CMF-B την ώρα που το απερχόμενο πατούσε πάνω στην πλατφόρμα B της Nissan. Αυτό θα δώσει στη Nissan πρόσβαση στην plug-in υβριδική τεχνολογία, παρόμοια με αυτήν του Renault Captur, το οποίο θα προσφέρει το πρώτο σύστημα plug-in της Renault από το επόμενο έτος.

Μια άλλη πιθανή επιλογή για το νέο Juke είναι το υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης E-power της Nissan, το οποίο χρησιμοποιεί η εταιρεία στο μικρό Note που διατίθεται στην ιαπωνική αγορά.

Η Nissan έχει πει ότι σκοπεύει να φέρει την ηλεκτροκίνηση στην Ευρώπη αλλά δεν έχει ακόμη διευκρινίσει με ποιο μοντέλο της θα ξεκινήσει. Σε κάθε περίπτωση το Juke με την επίσημη παρουσίασή του θα δούμε ποια από όλες τις επιλογές έχει υιοθετηθεί.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube