Το τελευταίο αντίο στη Viper, όπως της αξίζει [video]

Το τελευταίο αντίο στη Viper, όπως της αξίζει [video]

Η Viper έχει φανατικούς οπαδούς, όχι μόνο μεταξύ των πελατών της Dodge, όχι μόνο στην Αμερική. Καθώς η παραγωγή τελειώνει, αυτό το video είναι ο ιδανικός αποχαιρετισμός στα όπλα.

Με μια εξωφρενική βόλτα στους δρόμους του Miami, με πρωταγωνίστρια την ειδική πιστάδικη έκδοση Viper ACR, αποχαιρετούν οι λάτρεις της αυτοκίνησης την θρυλική «οχιά».

Ο Αμερικανός πρωταθλητής Rhys Millen «κακοποιεί», με την καλή έννοια το 10κύλινδρο τέρας των 645 ίππων για τις ανάγκες ενός διαφημιστικού της Pennzoil. Το σενάριο θέλει ένα μυστηριώδη οδηγό να έχει αναλάβει να ανακτήσει μια κλεμμένη Viper. Αλλά το σενάριο δεν έχει καμία σημασία, όταν αρχίζει η δράση. Το δεύτερο video είναι τα backstage, από το οποίο αποδεικνύεται ότι τα ανατριχιαστικά περάσματα, οι γωνίες που παίρνει το αυτοκίνητο, οι φλόγες που ξερνούν οι εξατμίσεις, δεν είναι ειδικά εφέ φτιαγμένα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, αλλά η συναρπαστική πραγματικότητα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Νέο Dodge Challenger SRT Demon, ο πρωταθλητής των επιταχύνσεων [videos]

Ο Rhys Millen είναι γνωστός για τη δουλειά του στο Fast and Furious, και η ιδέα ήταν να δημιουργήσουν ανάλογη ατμόσφαιρα, αλλά να κρατήσουν τα αληθινά περάσματα χωρίς ειδικά εφέ. Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που η πραγματικότητα είναι τόσο εντυπωσιακή που το Hollywood δεν έχει αρκετά να προσθέσει.

Να σημειώσουμε εδώ ότι η Viper ACR είναι η έκδοση που έχει φτιαχτεί για την πίστα, για μέγιστο κράτημα με στόχο το χρονόμετρο. Στα κατάλληλα χέρια βεβαίως, μπορεί αν δώσει και θέαμα.  

[Πηγή Penzoil

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube