Τελείωσε η λωρίδα του, τελείωσε κι η τύχη του! [video]

Τελείωσε η λωρίδα του, τελείωσε κι η τύχη του! [video]

Δείτε έναν οδηγό SUV που καθυστερεί να μπει πίσω από το φορτηγό που κινείται δίπλα του, όταν η λωρίδα του τελειώνει.

Ο δρόμος στενεύει. Τα βέλη, ευμεγέθη κάτω στο δρόμο, το λένε ξεκάθαρα: «Σύγκλινε προς τα δεξιά». Τι κι αν μπεις πίσω από το φορτηγό;

Το περιστατικό του video πρόκειται πραγματικά για ένα ατύχημα –δυστύχημα; δεν γνωρίζουμε- που θα μπορούσε κάλλιστα να είχε αποφευχθεί. Ο οδηγός του SUV που διπλάρωσε ένα φορτηγό για να το προσπεράσει καταλαβαίνει ότι η λωρίδα του τελειώνει, συγκλίνοντας προς την εξωτερική, καθώς ο δρόμος στενεύει.

Αποφασίζει μεν να εγκαταλείψει την προσπάθεια και να μπει πίσω από το φορτηγό, από τη μια καθυστερημένα και από την άλλη χωρίς δραστική μείωση της ταχύτητας για να αποκτήσει «αέρα» για να το κάνει. Τα πράγματα επιδεινώνει ο οδηγός του φορτηγού που είτε δεν τον έχει πάρει χαμπάρι είτε τοποθετείται όσο το δυνατόν πιο αριστερά, για  να του κάνει τη ζωή δύσκολη. Αλλά και το αυτοκίνητο με την κάμερα που κατέγραψε το συμβάν που έρθει τόσο κοντά στο φορτηγό, εμποδίζοντας το SUV να έχει άνεση στις κινήσεις και εξαναγκάζοντάς το να μπει φίλερ ανάμεσα για να χωρέσει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ O δήμαρχος έκανε τη διασταύρωση καρμανιόλα! [video]

Όπως συμβαίνει σε τέτοιου είδους περιπτώσεις, όπου δύο τρεις ή και περισσότεροι παράγοντες αποτελούν ο καθένας από μόνος του δυνητικό συστατικό ατυχήματος, αυτό ήταν αδύνατον πλέον να αποφευχθεί

Το εμπρός δεξί μέρος του SUV χτύπησε στο γοφό του φορτηγού και εξετράπη στο αντίθετο ρεύμα όπου συγκρούστηκε με άλλο φορτηγό μετωπικά. Το τελευταίο είτε ήταν σταματημένο είτε κινείτο με πολύ χαμηλή ταχύτητα, οπότε ας ελπίσουμε οι επιβαίνοντες στο SUV θα τη γλίτωσαν με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube