TDF-1: Ένα μονοθέσιο Formula 1 που μπορείς να αγοράσεις! [video]

TDF-1: Ένα μονοθέσιο Formula 1 που μπορείς να αγοράσεις! [video]

Βασίζεται σε πραγματικές F1 της Marussia ή της Sauber και έρχεται μαζί με εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών.

Η βρετανική εταιρεία Tour-de-Force παρουσίασε το TDF-1, ένα αγωνιστικό μονοθέσιο Formula 1 το οποίο μπορούν  να αγοράσουν και να οδηγήσουν ιδιώτες.

Το TDF-1 βασίζεται σε ανθρακονημάτινο πλαίσιο από Marussia MVRO2 (2011) ή Sauber C31 (2012), από τα οποία δανείζεται και το πλήρες αεροδυναμικό πακέτο. Ο κινητήρας V8 έχει αντακατασταθεί από ένα νέο υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ TDFM600T χωρητικότητας 1.730 cc που αποδίδει 608 PS, και συνεργάζεται με σειριακό κιβώτιο 6 σχέσεων. Την εικόνα συμπληρώνουν τα ελαστικά Pirelli P Zero, τα φρένα της AP Racing με τετραπίστονες δαγκάνες, το σύστημα DRS και το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών τύπου F1 με ενσωματωμένη οθόνη OLED.

Με δεδομένο ότι το βάρος του μονοθεσίου είναι κοντά στα 600 kg, καταλαβαίνουμε πως οι επιδόσεις θα είναι καταιγιστικές προσφέροντας στον οδηγό μια γνήσια εμπειρία F1.

Αν έχετε το ποσό που απαιτείται για την αγορά του πακέτου (δυστυχώς η Tour-de-Force δεν το ανακοινώνει δημόσια), η εταιρεία θα μεταφέρει το δικό σας TDF-1 σε πίστες της επιλογή σας ανά τον κόσμο, μαζί με ειδική ομάδα μηχανικών που προέρχονται από τις αγωνιστικές ομάδες των Williams, Mercedes, Marussia και Renault, και έναν εκπαιδευτή που θα σας προετοιμάσει για τις δυσκολίες που συνοδεύουν την οδήγηση μιας F1.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube