Τα αστέρια της Barcelona παρέλαβαν τα νέα τους Audi και δοκίμασαν το Q2 [video]

Τα αστέρια της Barcelona παρέλαβαν τα νέα τους Audi και δοκίμασαν το Q2 [video]

Ύστερα από μια πετυχημένη και παραγωγική σεζόν, οι παίκτες της ισπανικής ομάδας παρέλαβαν μερικά από τα πρόσφατα μοντέλα της Audi, στο πλαίσιο της χορηγίας της γερμανικής εταιρείας.

Οι παίκτες του Football Club Barcelona παρέλαβαν το κλειδί των νεών αυτοκινήτων τους. Φυσικά, ως επίσημος χορηγός της ομάδας, η Audi παρέδωσε όλα τα αυτοκίνητα στους άσσους της ισπανικής ομάδας.

Αλλά πριν παραλάβουν τα αυτοκίνητά τους, οι Lionel Messi, Gerard Pique και οι υπόλοιπη ομάδα που αποτιμάται σε πολλές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν, το νέο μικρό SUV της Audi, το Q2. Χωρισμένοι σε πέντε μικρές ομάδες, οι παίκτες πήραν το νέο SUV γύρω από μια μικρή πίστα που στήθηκε στην έδρα της ομάδας, το Camp Nou. Η πίστα είχε πέντε τομείς με διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας, περιλαμβανομένων ενός σλάλομ ταχύτητας, φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης και ελαφριού off-roading. Οι συμμετέχοντες έπρεπε να κάνουν μια σειρά οδηγικών ασκήσεων, προσπαθώντας να κάνουν τα λιγότερα λάθη , μαζεύοντας πόντους για κάθε στάδιο της διαδικασίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το Audi Q2 1.0 TFSI 6MT

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το Audi Q7 V6 3.0 TDI

Με το που τελείωσε ο διαγωνισμός, οι παίκτες και το υπόλοιπο αγωνιστικό προσωπικό της Barcelona παρέλαβαν τα καινούργια τους αυτοκίνητα, τα οποία θα έχουν στην κατοχή τους για τον επόμενο χρόνο. Πολλοί από αυτούς, όπως οι Lionel Messi, Gerard Pique, Andres Iniesta, Luiz Suarez και Rafael Alcantara -σε σύνολο 16 παίκτες- για μια ακόμη φορά επέλεξαν τη ναυαρχίδα του Ingolstadt, το Q7, για την «πολυχρηστικότητα και την προσαρμοστικότητά του», όπως δήλωσαν. Ο επιθετικός Neymar και ο προπονητής της ομάδας Luis Enrique επέλεξαν μοντέλα από τη σειρά RS, με τον Βραζιλιάνο να διαλέγει το RS7 και τον Ισπανό κόουτς το μικρότερο Q3 RS.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το Audi Q3 RS

Μέχρι στιγμής, το 2016 αποδείχτηκε σε μια πραγματικά εντυπωσιακή χρονιά για την ισπανική ομάδα, καθώς κατόρθωσε να κερδίσει για έκτη φορά το τίτλο της La Liga μέσα στα τελευταία οκτώ χρόνια (στις 14 Μαΐου), ενώ τον Φεβρουάριο έσπασε το ρεκόρ της ομάδας με 28 παιχνίδια στη σειρά χωρίς ήττα. Αυτό που είναι όμως το πιο σημαντικό είναι ότι ένα μήνα αργότερα και μετά από 35 ματς αήττητη, η Barcelona έσπασε και το ρεκόρ της μεγάλης αντιπάλου της, της Real Μαδρίτης, ρεκόρ που κρατούσε από τη σεζόν 1988-1989. Τέσσερα παιχνίδια αργότερα, ο αγώνας δρόμου της Μπάρτσα έληξε στις 2 Απριλίου, ύστερα από ήττα με 1-2 μέσα στο Camp Nou από τη Real.

[Πηγή Audi και Barcelona]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube