Τα 50 πιο γνωστά αυτοκίνητα του σινεμά [video]

Τα 50 πιο γνωστά αυτοκίνητα του σινεμά [video]

Ένα video που μας θυμίζει τους τετράτροχους πρωταγωνιστές των 50 τελευταίων χρόνων, σε χαριτωμένες καρικατούρες.

Τα αυτοκίνητα πολλές φορές παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε κινηματογραφικές ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές, ενώ μπορεί να γίνουν και σήμα κατατεθέν κάποιων πασίγνωστων χαρακτήρων.

Τι θα ήταν ο Knight Rider” χωρίς την (αυτόνομη…) Pontiac Trans-Am; Ή οι Dukes of Hazard” χωρίς την Dodge Charger; Ή το Italian Job” (Ληστεία αλά Ιταλικά) χωρίς τα Mini Cooper να τρέχουν στους δρόμους, τα πεζοδρόμια και τους υπονόμους του Τορίνο; Το ίδιο ισχύει και για τον James Bond, παρότι έκανε κάμποσες απιστίες στην Aston Martin

Για να γιορτάσει λοιπόν τα 50 πιο φημισμένα αυτοκίνητα του κινηματογράφου των τελευταίων 50 ετών, το Jalopnik έφτιαξε αυτό το video με τα χαριτωμένα καρτούν του Scott Park. Έτσι, μπορεί να θυμηθείτε κάποιες ταινίες που έχετε ξεχάσει ή να μάθετε κάποιες άλλες που έχετε χάσει και να τις ψάξετε στο διαδίκτυο, ώστε να γνωρίσετε καλύτερα αυτούς του τετράτροχους πρωταγωνιστές.

Αν σας αρέσουν τα σκίτσα, μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το προσωπικό site του Scott Park για να δείτε την όλη δουλειά του.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube