Το συλλεκτικό ΜΙΝΙ για το γάμο του Πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν δημοπρατείται στο Goodwood

Το συλλεκτικό ΜΙΝΙ για το γάμο του Πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν δημοπρατείται στο Goodwood

Τα έσοδα θα διατεθούν στον οργανισμό Children’s HIV Association.

Επί ένα τέταρτο του αιώνα, το Goodwood στη Νότια Αγγλία φιλοξενεί μία από τις πιο εμπνευσμένες και προσβάσιμες εκδηλώσεις του ημερολογίου του διεθνούς μηχανοκίνητου αθλητισμού. Στη φετινή διοργλανωση του Festival of Speed (FoS), 12 – 15 Ιουλίου, ένα μοναδικό MINI θα βγει σε δημοπρασία. Το one-off μοντέλο φιλοτέχνησε ο Oliver Heilmer, επικεφαλής της MINI Design, και η ομάδα του για τον πρόσφατο γάμο της Μάγκαν, Δούκισσας του Sussex, και του Πρίγκιπα Χάρι, Δούκα του Sussex – και παραχωρήθηκε σε φιλανθρωπικό ίδρυμα επιλογής του ζευγαριού, τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Children’s HIV Association (CHIVA). Το αποκλειστικό 3θυρο MINI θα βγει σε δημοπρασία στις 13 Ιουλίου.

Μία σειρά από λεπτομέρειες ειδικά αφιερωμένες στους νεονύμφους επιβεβαιώνουν ότι το MINI είναι γνήσιο «one-off». Το γραφικό οροφής για παράδειγμα συνδυάζει στοιχεία  της Βρετανικής και Αμερικανικής εθνικής σημαίας. Επίσης, ανοίγοντας τις πόρτες οδηγού και συνοδηγού, ένα αποκλειστικό μήνυμα υποδοχής προβάλλεται στο έδαφος.

«Είμαστε χαρούμενοι που η CHIVA έχει την ευκαιρία να δημοπρατήσει αυτό το ξεχωριστό MINI στο Goodwood Festival of Speed», σχολίασε ο Heilmer. «Προσευχόμαστε να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα γι’ αυτό το θαυμάσιο σκοπό».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube