Στο Tokyo Auto Salon 2024 η πρεμιέρα του ανανεωμένου Honda Accord

Στο Tokyo Auto Salon 2024 η πρεμιέρα του ανανεωμένου Honda Accord

To Tokyo Auto Salon 2024 είναι προ των πυλών, με τη Honda να έχει δυναμική παρουσία. Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες πρεμιέρες είναι αναμφίβολα εκείνη της σπορτίβ έκδοσης του Honda Accord.

Honda Accord

To Honda Accord, ή για να ακριβολογούμε η σπορ έκδοση του ιαπωνικού μοντέλου αποτελεί μία από τις σημαντικότερες παρουσίες του Tokyo Auto Salon 2024.

Το Honda Accord e:HEV Sports Line, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι επί της ουσίας ένα Accord εξοπλισμένο με γνήσια αξεσουάρ της Honda. Φορά ένα ένα σετ από σκουρόχρωμες ζάντες αλουμινίου 19”, ενώ εξοπλίζεται με διακριτικά εξαρτήματα αεροδυναμικής σε γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα.

Η Honda, παίζοντας εντός έδρας, αναμένεται να έχει σημαντική παρουσία στο Tokyo Auto Salon 2024

Honda Civic

Η γκάμα των Honda που θα εμφανιστούν στο Tokyo Auto Salon 2024 δεν σταματά εδώ, καθώς θα περιλαμβάνει επίσης τις τροποποιημένες εκδόσεις Honda Civic Type R Mugen Gr.A και Gr.B, οι οποίες είχαν κάνει την πρώτη τους εμφάνιση στην περσινή έκθεση. Το μενού επίσης θα περιλαμβάνει και το πρωτότυπο WR-V Field Explorer.

Συν τοις άλλοις, η ο Ιάπωνας κατασκευαστής θα παρουσιάσει συνολικά οχτώ αγωνιστικά μοντέλα από διαφορετικές κατηγορίες του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Υπάρχει επίσης ένα άλλο μυστηριώδες και ακόμη ακυκλοφόρητο αγωνιστικό αυτοκίνητο με βάση το Civic που ονομάζεται «Joy Resistance» που θα διαθέτει τέρμα αεροδυναμικό αμάξωμα και υβριδικό σύστημα κίνησης.  

Honda Civic

Τέλος, να θυμίσουμε πως το Tokyo Auto Salon 2024 είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στο Makuhari Messe, στην επαρχία Chiba μεταξύ 12 και 14 Ιανουαρίου.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube