Στο σφυρί το Nissan Skyline R34 GT-R από το Fast & Furious 4

Στο σφυρί το Nissan Skyline R34 GT-R από το Fast & Furious 4

To μπλε Nissan Skyline R34 GT-R που οδηγούσε ο αδικοχαμένος Paul Walker στην ταινία Fast & Furious 4, βγήκε προς πώληση από τον οίκο δημοπρασιών Bonhams.

Την ώρα που τα βλέμματα έχουν στραφεί στη νέα ταινία Fast & Furious 10 που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο, ένα από τα πιο διάσημα αυτοκίνητα του franchise, το ορίτζιναλ Nissan Skyline R34 GT-R που οδηγούσε ο Paul Walker στο Fast & Furious 4, θα δημοπρατηθεί διαδικτυακά από τον οίκο Bonhams από τις 28 Απριλίου έως τις 5 Μαΐου.

Το συγκεκριμένο Skyline R34 GT-R βγήκε από το εργοστάσιο το 2000 και έφτασε στα χέρια της Universal Film Studios αφού υπέστη μετατροπές από την Κaizo Industries, βάση των προσωπικών προτιμήσεων του Paul Walker.

Nissan Skyline R34 GT-R

Ως αποτέλεσμα, απέκτησε roll cage, εξάτμιση Nismo NE-1, intercooler της Turbonetics, ένα PC εγκατεστημένο στο ταμπλό και αγωνιστικά μπάκετ καθίσματα της OMP που παραμένουν ρυθμισμένα στη θέση οδήγησης του αδικοχαμένου ηθοποιού.

Eξωτερικά, πατάει σε ζάντες Volk Racing RE30, ενώ μετά από επιλογή του Paul Walker το GT-R δεν διακοσμήθηκε με αυτοκόλλητα έτσι ώστε να τονίζεται η απόχρωση Bayside Blue.

Nissan Skyline R34 GT-R

To GT-R εμφανίζεται στην ταινία διασχίζοντας τους δρόμους του Los Angeles και το Mεξικό με τον Paul Walker πίσω από το τιμόνι. Ωστόσο, για τις σκηνές δράσης, όπως εκείνη που το αυτοκίνητο τυλίγεται στις φλόγες η ομάδα παραγωγής χρησιμοποίησε έξι ρέπλικες.

Τέσσερις από αυτές ήταν πισωκίνητα GT-R, μια έκρυβε από κάτω της ένα buggy και η τελευταία ήταν ένα αυτοκίνητο με ειδικά σχεδιασμένη καμπίνα για τα εσωτερικά πλάνα.

Nissan Skyline R34 GT-R

Τέλος, να σημειώσουμε ότι το Nissan Skyline R34 GT-R είναι πλήρως λειτουργικό, πέρασε αρκετό καιρό ως μουσειακό έκθεμα και έρχεται μαζί με το αντίγραφο του συμβολαίου ενοικίασής του από τη Universal Pictures.

Πηγή: Bonhams

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube