Stina Hübinette: H γυναίκα που στρίβει τις Alfa Romeo καλύτερα από πολλούς άντρες [video]

Stina Hübinette: H γυναίκα που στρίβει τις Alfa Romeo καλύτερα από πολλούς άντρες [video]

H εντυπωσιακή σουηδέζα κασκαντέρ έχει και αγωνιστικές περγαμηνές.

Η Alfa Romeo αποκαλύπτει την Stina Hübinette, την εντυπωσιακή σουηδέζα κασκαντέρ που βρίσκεται πίσω από μερικά από τα πιο εντυπωσιακά πλάνα του κινηματογράφου με αυτοκίνητα, αλλά και video με τα μοντέλα της Ιταλικής μάρκας.

Παράλληλα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση, η σουηδέζα Stina Hübinette ξεχωρίζει για τις εξαιρετικές της οδηγικές ικανότητες. Έχοντας κατακτήσει σειρά διακρίσεων ως οδηγός αγώνων στη χώρα της, από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 ξεκίνησε να εργάζεται και ως κασκαντέρ-οδηγός αυτοκινήτων σε παραγωγές στην Ευρώπη και κυρίως στο Χόλυγουντ όπου πλέον βρίσκεται η βάση της.

Έχοντας συνεργαστεί με μεγάλο αριθμό κατασκευαστών, συμπεριλαμβανομένων της Fiat και της Alfa Romeo, η Stina Hübinette διατηρεί μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της για την Alfa Romeo που όπως λέει η ίδια δημιουργεί μοντέλα που κάνουν τον οδηγό να νιώθει ένα με το αυτοκίνητο.

Έχοντας διακριθεί σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο, η Stina Hübinette προτείνει σε όσες γυναίκες θέλουν να ακολουθήσουν το δρόμο της, να πιστέψουν στον εαυτό τους και με πείσμα και επιμονή θα τα καταφέρουν. 

Δείτε την Stina Hübinette να οδηγεί τις Alfa Romeo Stelvio και Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube