Στη Μ. Βρετανία έχουν Ariel Atom 3.5R για περιπολικό

Στη Μ. Βρετανία έχουν Ariel Atom 3.5R για περιπολικό

Η αστυνομία του Avon και του Somerset έχει στον στόλο της ένα όχημα που αν κυκλοφορούσε θα προβλημάτιζε πολλούς παραβάτες του νόμου.

Ευτυχώς οι κακοποιοί της περιοχής δεν χρειάζεται να ανησυχούν, αφού το συγκεκριμένο Atom ντύθηκε περιπολικό μόνο για προωθητικούς σκοπούς και δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για την εφαρμογή του νόμου.

Το ξεχωριστό αυτό Ariel Atom 3.5R είναι βαμμένο στα χρώματα των βρετανικών περιπολικών και έχει φάρο και σειρήνα όπως εκείνα. Φτιάχτηκε για τις ανάγκες της καμπάνιας Safer Rider που έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες της Μ. Βρετανίας για την ασφάλεια των μοτοσυκλετιστών. Και επειδή η Ariel πρόκειται να παρουσιάσει σύντομα τη δική της μοτοσυκλέτα, αποφάσισε ότι αυτός είναι ένας καλός τρόπος να γίνει λίγο πιο γνωστή σε αυτό το κοινό.



«Η δουλειά μας είναι να πηγαίνουμε γρήγορα, πολύ γρήγορα, αλλά την κατάλληλη ώρα και στο κατάλληλο μέρος», δήλωσε ο επικεφαλής της Ariel Simon Saunders. «Το Atom είναι σχεδιασμένο για να οδηγείται σε πίστα, όπου μπορείς να προσεγγίσεις το όριό του με ασφάλεια. Ο δρόμος δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να βρεις το όριό του. Σύντομα θα λανσάρουμε μια μοτοσυκλέτα και θέλουμε οι πελάτες μας να είναι όσο πιο ασφαλείς γίνεται, οπότε το μήνυμα που περνάμε είναι πολύ σημαντικό. Υπάρχει πάντα ένας χαμένος σε μια σύγκρουση με μοτοσυκλέτα, και αυτός είναι ο μοτοσυκλετιστής».



[Πηγή: Auto Express]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube