Στάσου, Focus! Μύγδαλα! [video]

Στάσου, Focus! Μύγδαλα! [video]

Θεαματική όσο και ιλαρή κατάληξη τόσο για τον οδηγό της οδικής βοήθειας που τρέχει αλλόφρων πίσω από το Ford Focus που κύλισε από την «καμπούρα» του φορτηγού όσο και για το αυτοκίνητο.

Το video του συμβάντος που θα παρακολουθήσετε έγραψε μια κάμερα κλειστού κυκλώματος που το υλικό της απεστάλη στην ασφαλιστική εταιρεία για να λάβει γνώση.

Η αστεία κατάληξη του video προφανώς και είχε δυσμενέστατες συνέπειες για το αυτοκίνητο, αλλά πάλι καλά που είχε να κάνει με γλυκό νερό.

Το περιστατικό συνέβη στις ΗΠΑ, τη στιγμή που ο οδηγός της οδικής βοήθειας επεχείρησε να κατεβάσει ένα Ford Focus από την κεκλιμένη ράμπα του φορτηγού. Το αυτοκίνητο χωρίς να είναι ούτε δεμένο από τον εργάτη ούτε με τις κατάλληλες εχμάσεις φαίνεται να κυλά στην ράμπα, να σπάει το φράχτη του γείτονα και να βουτά στην πισίνα του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πώς να εκτοξεύσετε τον παππού σας [video]

Βέβαια, το video γεννά κάποια ερωτηματικά σχετικά με τον «απρόοπτο» του συμβάντος. Καθώς φαίνεται περίεργο ένας επαγγελματίας μεταφορέας του είδους να έχει γείρει τη ράμπα και να μην έχει κοτσάρει το αυτοκίνητο στον εργάτη, από τη στιγμή μάλιστα που δεν υπήρχε οδηγός στο τιμόνι για κάθε ενδεχόμενο. Επίσης η κάμερα HD του κλειστού κυκλώματος που δεν έχει ημερομηνία και ώρα ενισχύει την υποψία ότι πρόκειται για στημένο video.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube