Sold out η Lamborghini Revuelto πριν ακόμα παρουσιαστεί

Sold out η Lamborghini Revuelto πριν ακόμα παρουσιαστεί

Η Lamborghini έκανε γνωστό ότι το βιβλίο παραγγελιών της νέας Revuelto έκλεισε και επίσημα για την επόμενη διετία...

«Κάποιοι αφοσιωμένοι πελάτες μας, είναι η αλήθεια ότι είχαν μια μικρή ενημέρωση για το αυτοκίνητο που ετοιμάζαμε. Η πλειονότητα όμως των αγοραστών της νέας Lamborghini Revuelto, δεν είχε την παραμικρή ιδέα του τι θα παρουσιάζαμε. Παρόλα αυτά έβαλαν τα χρήματα τους για να κλείσουν το αυτοκίνητο!» Τάδε έφη, Stephan Winkelmann, CEO της Lamborghini.

O ισχυρός άνδρας της ιταλικής φίρμας επιβεβαίωσε ουσιαστικά αυτό που λίγο έως πολύ όλοι γνωρίζουμε. Ότι κάποιες εταιρείες, όπως η Ferrari, η Lamborghini και αρκετά ακόμη exotic brands, πουλάνε, δίχως οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν τι ακριβώς θα αποκτήσουν. Τους αρκεί απλώς να κάνουν δικό τους ένα κομμάτι της ιστορίας και του ονόματος του brand που τα συνοδεύει.

Lamborghini Revuelto

Ο Stephan Winkelmann, αποκάλυψε επίσης ότι αυτή τη στιγμή όχι μόνο η νέα Lamborghini Revuelto αλλά και το σύνολο των μοντέλων της ιταλικής φίρμας, είναι sold out, και γίνεται μεγάλη προσπάθεια από το εργοστάσιο ώστε να μπορέσει να εξυπηρετήσει νέες παραγγελίες από το 2024 και μετά!

«Είχαμε σκοπό να ανοίξουμε το βιβλίο των παραγγελιών της Revuelto τέλη Μαρτίου ή αρχές Απριλίου. Ωστόσο, ήταν τόσες πολλές οι προπαραγγελίες που πλέον, η παραγωγή έκλεισε για τα επόμενα δύο χρόνια» τόνισε χαρακτηριστικά ο CEO της Lamborghini.

Lamborghini Revuelto

Να σημειώσουμε επίσης για την ιστορία, ότι ο διάδοχος της Lamborghini Aventador, η Revuelto των 1.015 PS από τον ατμοσφαιρικό V12 και τα τρία ηλεκτρικά μοτέρ, δεν έχει ακόμα επίσημη τιμή πώλησης! 

Ο προκάτοχός της πάντως, η Aventador Ultimae, εκκινούσε στις Η.Π.Α. από τα $498,258 (Coupe) και η Roadster από τα $546,847, που σημαίνει ότι η Revuelto αποκλείεται να κοστίζει λιγότερα από $500.000.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube