Σκύλος διαλύει αυτοκίνητο! [video]

Σκύλος διαλύει αυτοκίνητο! [video]

To έβλεπε ως καταφύγιο για γάτες – και η αστυνομία δεν ήθελε να τον «πυροβολήσει» όπως ζητούσε η ιδιοκτήτρια.

Το γεγονός συνέβη πριν μέρες σε πάρκινγκ πολυκατοικίας του Dalton, στην Georgia των ΗΠΑ, και θύμα ήταν ένα Dodge Journey.

Πολλοί γνώστες θα πουν ότι τo αμερικάνικο MPV άξιζε να διαλυθεί, αλλά ο σκύλος δεν το έκανε ως φαν των καλών αυτοκινήτων, αλλά για να πιάσει δύο γάτες που είχαν κρυφτεί στο χώρο του κινητήρα.

Πριν αρχίσει να τραβάει τον προφυλακτήρα, το pitbull είχε ήδη διαλύσει το θόλο του εμπρός αριστερού τροχού, κομμάτια του οποίου βρίσκονται σπαρμένα γύρω του. Η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου, Jessica Dilallo, αναμενόμενα έξαλλη, ακούγεται στο video να λέει στον αστυνομικό, Matthew Locke, να χρησιμοποιήσει βία:

«Δεν μπορείτε να του ρίξετε μια πέτρα, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα;… Θα μπορούσατε να τον πυροβολήσετε

Όπως εξήγησε κατόπιν η αστυνομία, ο Locke ήταν άνετος διότι ο σκύλος δεν έδειχνε επιθετικός προς ανθρώπους. Και βέβαια δεν ήθελε να τον πυροβολήσει, όχι μόνο διότι ήταν ένα ζωντανό πλάσμα, αλλά κι επειδή βρίσκονταν σε πάρκινγκ με αυτοκίνητα και ανθρώπους και η σφαίρα θα μπορούσε να αποστρακιστεί. Η χρήση σπρέι πιπεριού επίσης αποκλείστηκε από φόβο μην εξαγριωθεί το ζώο.

Τελικά η αστυνομία έφτιαξε ένα βρόχο στην άκρη ενός κονταριού, έπιασε το σκύλο και τον πήγε σε καταφύγιο αδέσποτων όπου μετά από έρευνα βρέθηκε ο ιδιοκτήτης του. Αυτός είπε ότι ο σκύλος είχε ξεφύγει σκάβοντας κάτω από το φράχτη της αυλής και υποσχέθηκε να ενισχύσει την περίφραξη και να αποζημιώσει την Dilallo.

Καθώς και οι γάτες γλίτωσαν σώες και αβλαβείς, ο μόνος χαμένος ήταν τελικά η Dilallo, που μετά την ανάρτηση του video δέχτηκε απειλητικά τηλεφωνήματα από ζωόφιλους!...

[Πηγή: Jalopnik]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube