Σκύλος βρίσκει δουλειά σε αντιπροσωπεία της Hyundai

Σκύλος βρίσκει δουλειά σε αντιπροσωπεία της Hyundai

Το αδέσποτο τετράποδο φιλοξενείται μόνιμα σε έκθεση της Hyundai στη Βραζιλία.

Μια αντιπροσωπεία της Hyundai στη Βραζιλία προσέλαβε ένα πολύ περίεργο υπάλληλο για να βοηθήσει στις πωλήσεις ο οποίος δεν είναι άνθρωπος αλλά ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου! Ο λόγος για τον σκύλο που βλέπετε στις φωτογραφίες ο οποίος ονομάζεται Tucson, προς τιμήν του SUV της φίρμας.

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες όταν ο υπεύθυνος της αντιπροσωπείας, Emerson Mariano, βρήκε ένα αδέσποτο σκύλο καθώς τελείωνε η βάρδιά του. Το μικρής ηλικίας τετράποδο ήταν βρεγμένο, αδύνατο και ταλαιπωρημένο, με αποτέλεσμα ο manager να το λυπηθεί και να του προσφέρει τροφή και νερό.

Δείχνοντας την ευγνωμοσύνη του, ο σκύλος έμεινε στο σημείο και τις επόμενες ημέρες, κάτι που οδήγησε τους υπαλλήλους της αντιπροσωπείας στο να τον υιοθετήσουν. Η ομάδα τον φρόντισε με όλα τα απαραίτητα εμβόλια και τις επισκέψεις στον κτηνίατρο, και τον ονόμασε Tucson. Η όμορφη σχέση τους μάλιστα εξελίχθηκε και σε επαγγελματική καθώς ο σκύλος απέκτησε θέση υπαλλήλου στην αντιρποσωπεία βοηθώντας στις πωλήσεις ως "ειδικός σύμβουλος".

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, ο Tucson απέκτησε ειδικό καρτελάκι, σπιτάκι μέσα στην έκθεση αλλά και την κατάλληλη αμφίεση για να υποδέχεται τους πελάτες. Επιπλέον, έχει δικό του προφίλ στο Instagram στο οποίο έχει ήδη μαζέψει 136.000 followers ενώ αναμένεται να πάρει μέρος σε διαφημιστικά σποτ!

[Πηγή: agazeta]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube