SΕΑΤ: Ψηφιακός πίνακας οργάνων σε Arona και Ibiza

SΕΑΤ: Ψηφιακός πίνακας οργάνων σε Arona και Ibiza

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων έδωσε τη σκυτάλη και στα υπόλοιπα μέλη VW Group, επονομαζόμενος Digital Cockpit για την περίπτωση της SEAT. Arona και Ibiza είναι οι πιο πρόσφατοι αποδέκτες του.

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων συνεχίζει το δρόμο του εντός του ομίλου Volkswagen. Αφού ξεκίνησε με την κορυφή, ειδικά σε Audi και Lamborghini, τελευταίως ανακάλυψε τη SEAT και συγκεκριμένα τα Ibiza και Arona. Έτσι, ύστερα από την ίδια δυνατότητα στα Ateca και Leon, το Digital Cockpit θα εξοπλίζει και την κατηγορία B των SEAT.

Η SEAT και η Škoda ήταν οι τελευταίοι κατασκευαστές που επωφελήθηκαν από τα ψηφιακά όργανα με οθόνη TFT πάνω από 12 ίντσες. Virtual Cockpit στην Audi, Active Display στη Volkswagen, Digital Cockpit σε Škoda και SΕΑΤ, λίγο ενδιαφέρει το όνομα όσο πλημμυρίζεις το καντράν σου με εκατομμύρια πίξελ.

SEAT Digital Cockpit

Ακόμα δεν γνωρίζουμε την τιμή της επιλογής αυτής και ποια είναι τα επίπεδα εξοπλισμού που θα αφορά αυτή το Digital Cockpit στην ελληνική αγορά. Αλλά η πελατεία της SEAT θα είναι σε θέση, όπως στην Audi ή στη Volkswagen, να επιλέγει την εμφάνιση του πίνακα οργάνων σύμφωνα με τις επιθυμίες της, ήγουν με την οδηγική ρύθμιση που επιλέγει. Έτσι, κάθε οδηγός Arona και Ibiza θα μπορεί πλέον να διαλέξει την πλοήγηση, το κοντέρ ή ακόμα και το στροφόμετρο για την κεντρική θέση του Digital Cockpit.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube