Σε ποιον απαγόρευσε η Ferrari να αγοράσει ξανά αυτοκίνητό της;

Σε ποιον απαγόρευσε η Ferrari να αγοράσει ξανά αυτοκίνητό της;

Για να αποκτήσεις μια οποιαδήποτε Ferrari, δε χρειάζεται απλώς να έχεις λεφτά. Απαιτείται να τηρήσεις και κάποιους απαράβατους κανόνες της ιταλικής φίρμας…

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ιταλικών μέσων Il Giornale και της La Repubblica, ο Καναδός σταρ της pop μουσικής, Justin Bieber, μπήκε μια για πάντα στη μαύρη λίστα της Ferrari. Που σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει ποτέ ξανά να αγοράσει -επίσημα τουλάχιστον- αυτοκίνητο από το Μαρανέλο!

Ο διάσημος τραγουδιστής είχε αποκτήσει το 2015 μια Ferrari 458 του κουτιού (είχε ήδη από το 2011 σε ηλικία μάλιστα 16 ετών και την F430) σε κόκκινο χρώμα. Αποφάσισε όμως ότι ήθελε κάτι πιο extreme αισθητικά από αυτό που του προσέφερε ήδη το όχημα. Επισκέφθηκε λοιπόν έναν από τους πιο διάσημους οίκους μετατροπών στις Η.Π.Α., το West Coast Customs και άλλαξε τα φώτα της «458»!

ferrari 458

Έβαψε μπλε ελεκτρίκ το χρώμα του αμαξώματος, πρόσθεσε custom ζάντες 20’’, έβαλε νέο bodykit και άλλαξε μέχρι και το θρυλικό λογότυπο της Ferrari! Στο μόνο σημείο βασικά του αυτοκινήτου που «δεν έβαλε χέρι», ήταν στον κινητήρα…

Όταν η Ferrari αντιλήφθηκε τι έχει συμβεί (επειδή ο ίδιος έβγαλε το αυτοκίνητο σε δημοπρασία προς πώληση), ενημέρωσε γραπτώς τον τραγουδιστή ότι παραβίασε τον κώδικα συμπεριφοράς στον οποίο δεσμεύτηκε όταν το αγόρασε και δεν θα του επιτραπεί ξανά να αποκτήσει οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της ιταλικής φίρμας!  

Να σημειώσουμε πως ο Justin Bieber δεν είναι ο μοναδικός διάσημος, το όνομα του οποίου συγκαταλέγεται στη «μαύρη λίστα» της Ferrari. Ίδια απόφαση έχει ληφθεί στο παρελθόν και για τους 50 Cent, Nicolas Cage αλλά και την Kim Kardashian.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube