Σε λένε Αντρέα; Η Citroën σου χαρίζει ένα C3! Μόνο σήμερα!

Σε λένε Αντρέα; Η Citroën σου χαρίζει ένα C3! Μόνο σήμερα!

Η Citroën ψάχνει σε τρεις χώρες για ένα βρέφος που θα το λένε «André, Andrée, Andrea ή Andrew» και γεννήθηκε θα γεννηθεί σήμερα, 4 Ιουνίου 2019, μέχρις τις 12 τα μεσάνυχτα, για να του χαρίσει ένα C3!

Για τα εκατό χρόνια της, η Citroën έχει σχεδιάσει πολλά πράγματα: Εορταστικές εκδηλώσεις, χάπενιγκ, πρωτότυπα αυτοκίνητα και... δώρα. Η γαλλική φίρμα έχει προγραμματίσει να χαρίσει και τρία C3 Origins. Αλλά θα πρέπει να ονομάζεσαι Ανδρέας ή Ανδριανή [André ή Andrée, λοιπόν) και να έχεις γεννηθεί στις 4 Ιουνίου του 2019. Δηλαδή, σήμερα! Διότι σήμερα είναι που ευχόμαστε για τα γενέθλια της Citroën, καθώς σήμερα ακριβώς κλείνει τα 100 της χρόνια.

Όπως θα αντιληφθήκατε, η Citroën σκοπεύει να χαρίσει σε τρεις χώρες από ένα μοντέλο από τη συλλεκτική έκδοση C3 Origins σε έναν André, τιμώντας τον ιδρυτή της, André Citroën. Και μην φανταστείτε ότι θα γίνει σκοτωμός από τις υποψηφιότητες. Σύμφωνα με τη Citroën, το 2017, γεννήθηκαν 747.779 μωρά στη Γαλλία, από τα οποία τα 4.810 ονομάστηκαν Emma, τα 4.179 Jules και μόλις... 104 τα είπαν André. Δηλαδή, αντιστοιχεί 0,3 André κάθε μέρα!

Με το παραπάνω στατιστικό στοιχείο, είναι αρκετά πιθανό να μην γεννηθεί κάποιος Αντρέ ή κάποια Andrée μέχρι τα μεσάνυχτα στη Γαλλία. Αλλά πολύ πιθανόν να γεννηθεί στην Ιταλία (André και Andrea) ή στη Βρετανία (André, Andrew και τα παράγωγά τους), καθώς σε αυτές τις τρεις χώρες δίνεται η προσφορά.

Όποιοι νομίζουν ότι πέτυχαν διάνα, ραντεβού στους λογαριασμούς Instagram και Facebook της Citroën για να υποβάλουν την αίτησή τους ή να βοηθήσουν με την έρευνα «Trois pays, trois André(e), pour trois voitures à la clé!». Με άλλα λόγια, αλλά χωρίς να ριμάρει όπως στα γαλλικά, «τρεις χώρες, τρεις André(e), για τρία αυτοκίνητα με το κλειδί στο χέρι!».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube