Σχολή οδηγών με… Porsche! [video]

Σχολή οδηγών με… Porsche! [video]

Δείτε την απίστευτη πλάκα που σκάρωσαν σε υποψήφιους οδηγούς.

Και πάνω που νομίζατε πως ήρθε η ώρα να αποδείξετε στους εξεταστές ότι είστε έτοιμοι να πάρετε την πολυπόθητη άδεια οδήγησης, έρχεται το αναπάντεχο!

Η Porsche σκάρωσε στη Γαλλία μια απίστευτη φάρσα σε τέσσερις υποψήφιους, οι οποίοι ανυποψίαστοι πήγαν να δώσουν εξετάσεις και ξαφνικά ανακάλυψαν πως το αυτοκίνητο στο οποίο είχαν μάθει να οδηγούν είχε αντικατασταθεί από μια Porsche, στο τιμόνι της οποίας καλούνται να αποδείξουν πλέον πως αξίζουν να περάσουν τις εξετάσεις. 

Τα ευτράπελα είναι πολλά και τα γέλια ακόμη περισσότερα και αρχίζουν από τη στιγμή που μάταια ψάχνουν να βρουν στο δεξί μέρος της κολόνας του τιμονιού τη θέση για το κλειδί, την … αγωνία των εξεταζόμενων να βρουν τον κινητήρα κάτω από εμπρός καπό, έως την έκπληξη των περαστικών όταν βλέπουν την Porsche με την επιγραφή «Σχολή Οδηγών».

Δείτε το βίντεο με το οποίο η γερμανική φίρμας διαφημίζει τα Porsche Experience Centers, τις σχολές οδήγησης όπου με την βοήθεια εξειδικευμένων δασκάλων/οδηγών αγώνων και φυσικά την ασφάλεια της πίστας, σε μαθαίνει να χειρίζεσαι και να απολαμβάνεις στο μέγιστο την Porsche σου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube