Σχεδόν 5 εκατ. χιλιόμετρα με ένα Volvo 1800S! [video]

Σχεδόν 5 εκατ. χιλιόμετρα με ένα Volvo 1800S! [video]

Ο Έρβιν Γκόρντον δεν είναι ένας απλός ιδιοκτήτης Volvo 1800S. Το αγόρασε καινούργιο το 1966, και έκτοτε έχει διανύσει με αυτό σχεδόν 3 εκατ. μίλια, δηλαδή 4,8 εκατ. χιλιόμετρα

Ο Έρβιν Γκόρντον δεν είναι ένας απλός ιδιοκτήτης Volvo 1800S. Το αγόρασε καινούργιο το 1966, και έκτοτε έχει διανύσει με αυτό σχεδόν 3 εκατ. μίλια, δηλαδή 4,8 εκατ. χιλιόμετρα.

Ο 73χρονος Αμερικανός σκοπεύει να σπάσει το άτυπο φράγμα των 3 εκατ. μιλίων τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με ένα ταξίδι στην Αλάσκα. Ο ίδιος δηλώνει πως ποτέ δεν είχε βάλει στόχο να φτάσει το ένα ή τα δύο εκατ. μίλια. Τα νούμερα ήρθαν μόνα τους, απλώς επειδή απολάμβανε τις βόλτες με το Volvo 1800S του. Βέβαια βοήθησε λίγο και το γεγονός ότι πριν συνταξιοδοτηθεί, όταν δούλευε ως δάσκαλος, έπρεπε να καλύπτει με αυτό περισσότερα από 200 km ημερησίως.

Η Volvo, καθόλου άδικα, έχει φτιάξει μια ιστοσελίδα αφιερωμένη στον Έρβιν Γκόρντον και στις αμέτρητες εμπειρίες που του πρόσφερε το Volvo 1800S από το 1966 μέχρι σήμερα. Ο Έρβιν Γκόρντον και το Volvo του κατέχουν ήδη μια θέση στο Βιβλίο των Ρεκόρ Guiness από το 2010. Και όπως φαίνεται, κάθε χρόνο που περνάει θα ανεβάζουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη.

[Πηγή: Volvo]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube