Ροζ φλαμίνγκο προκαλεί χάος σε αεροδρόμιο! [video]

Ροζ φλαμίνγκο προκαλεί χάος σε αεροδρόμιο! [video]

Ροζ φλαμίνγκο τρολάρει κομψά πιλότους και το προσωπικό του αεροδρομίου στον αερολιμένα της Palma, στη Mallorca στην Ισπανία!

Εάν πρόκειται να τρολάρεις τους πιλότους και το προσωπικό του αεροδρομίου, ίσως πρέπει να το κάνεις και με τον πιο κομψό τρόπο. Όπως αυτό το πανέμορφο ροζ φλαμίνγκο, το οποίο προκάλεσε ένα μικρό χάος σε αεροδρόμιο της Ισπανίας το Σαββατοκύριακο.

Την Κυριακή, ο πιλότος αεροσκάφους της EasyJet που προσγειωνόταν στο αεροδρόμιο της Palma στη Mallorca της Ισπανίας αντιμετώπισε τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του όταν ένα ροζ φλαμίνγκο «προσγειώθηκε» επίσης εμπρός από το τζετ του. Αυτός είναι που μιλάει στο video που θα δείτε και μπορείτε να αντιληφθείτε από τον τόνο της φωνή του (ακόμα και αν δεν μιλάτε ισπανικά) ότι εν μέρει το διασκεδάζει και εν μέρει έχει ενοχληθεί. Όπως θα περίμενε εξάλλου κάποιος.

Το video αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του Twitter των Controladores Aeroes, με τίτλο υπό τον ίδιο τόνο. «Ένα φλαμίνγκο υποδέχεται τους επισκέπτες που φτάνουν στο αεροδρόμιο της Palma», αναφέρει χαρακτηριστικά. «Πολύ κομψό, περπατώντας στον τροχόδρομο...»

Το πουλί βρισκόταν στο διάδρομο για αρκετά λεπτά, κατά τη διάρκεια του οποίου οι οδηγοί των οχημάτων του αεροδρομίου προσπαθούσαν να το τρομάξουν κορνάροντας. Το πουλί τους τρολάριζε όμως έξοχα, πετώντας έξω από τον τροχόδρομο για λίγο, πριν επιστρέψει για να ξανακάνει τα δικά του…

Τελικά, ειδική ομάδα διασωστών ζώων κλήθηκε να χειριστεί αρμοδίως την κατάσταση. Το φλαμίνγκο που αποδείχτηκε μάστορας στην τέχνη του κομψού τρόλινγκ, έφυγε μέχρι να έρθουν οι διασώστες, οι οποίοι έφτασαν στο χώρο του «εγκλήματος» όταν πια είχε τελειώσει η «κρίση».

Το περιστατικό προκάλεσε μικρές καθυστερήσεις στο χρονοδιάγραμμα των αεροπλάνων, αλλά ακόμα κι αν ήταν μεγαλύτερες, κάποιοι θα πουν πιθανώς ότι άξιζε τον κόπο. Αυτό το είδος της κομψότητας (και του τρόλινγκ) δεν είναι κάτι που μπορείς να δεις κάθε μέρα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube