Rolls-Royce: Δεχόμαστε και Bitcoin

Rolls-Royce: Δεχόμαστε και Bitcoin

Ο αντιπρόσωπος της Rolls-Royce στο Houston του Texas δέχεται πλέον τις ρυθμίσεις των Bitcoin και Bitcoin Cash για τα αυτοκίνητά του. Η εταιρεία BitPay που ειδικεύεται στις κρυπτογραφημένες πληρωμές συνεργάζεται με την επιχείρηση.

Η Lamborghini σύντομα θα εκθρονιστεί από τη Rolls-Royce μεταξύ των κατόχων Bitcoin; Ένας αντιπρόσωπος από την άλλη μεριά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα από Houston του Texas αποδέχτηκε πρόσφατα μέσω BitPay τις πληρωμές σε Bitcoin και Bitcoin Cash για την αγορά μια πολυτελούς μπερλίνας με σήμα το Spirit of Ecstasy.

Ο διευθυντής του ομίλου Post Oak Motors, Tilman Fertitta, δήλωσε: «Η άνοδος του Bitcoin έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον. Το να είσαι αντιπρόσωπος πολυτελών αυτοκινήτων απαιτεί την καλύτερη εξυπηρέτηση και την καλύτερη εμπειρία του πελάτη. Οι πληρωμές σε Bitcoin επιτρέπουν σε οποιονδήποτε να αγοράσει ένα αυτοκίνητο οπουδήποτε στον κόσμο με ταχύτατη συναλλαγή».

 Post Oak Motors Group, Rolls-Royce, Houston, Texas, USA

Όσον αφορά την BitPay, η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες πληρωμών με Bitcoin από το 2011. Να λοιπόν ένας γρήγορος και απλός τρόπος να υπογράψεις ένα συμβόλαιο παράδοσης για μια Ghost, μια κουπέ Wraith, τη ναυαρχίδα της RR, τη Phantom, μια Dawn καμπριολέ ή μια Cullinan για να οργώνεις τα βουνά.

 Post Oak Motors Group, Rolls-Royce, Houston, Texas, USA

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube