Rolls-Royce: Από εδώ και στο εξής μόνο τετρακίνητες

Rolls-Royce: Από εδώ και στο εξής μόνο τετρακίνητες

Η Rolls-Royce θα ανοίξει μια νέα σελίδα στην ιστορία της με την υιοθέτηση τετρακίνησης στην «παραδοσιακή» γκάμα της, αρχής γενομένης με τη νέα Ghost.

Rolls-Royce AWD

Μέχρι τώρα, μόνο το βρετανικό SUV, η Cullinan, είχε τετρακίνηση στη Rolls-Royce. Αλλά όλα αυτά θα αλλάξουν, καθώς η φίρμα επιβεβαίωσε με μια εικόνα-teaser την εμφάνιση τετρακίνησης στη νέα Ghost, η οποία βασίζεται στην πλατφόρμα του τελευταίας Phantom που όμως δεν είναι τετρακίνητη.

Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα στροφή που πήρε απόφαση να κάνει η Rolls-Royce, η οποία, παραδόξως, δεν επέλεξε ποτέ τέτοια μετάδοση στις μπερλίνες, στα κουπέ ή στα καμπριολέ της. Η Ghost, η οποία θα παρουσιαστεί στις αρχές του φθινοπώρου, θα διαθέτει επίσης τετραδιεύθυνση, στοιχείο που έχει γίνει σχεδόν απαραίτητο σε ένα αυτοκίνητο με μήκος περίπου 5,3 m.

Η Rolls-Royce θα εκμεταλλευτεί το λανσάρισμα της νέας Ghost για να εγκαινιάσει επίσης μια ολοκαίνουργια τεχνολογία ανάρτησης που ονομάζει «Planar». Μια ηλεκτρονική διαχείριση της ανάρτησης που παίρνει στοιχεία από μια κάμερα που σαρώνει το δρόμο για να προσαρμόσει ανάλογα με το ανάγλυφο του δρόμου την απόσβεση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube