Ρεπόρτερ προκάλεσε ζημιά σε κλασικά αυτοκίνητα σε ζωντανή μετάδοση [video]

Ρεπόρτερ προκάλεσε ζημιά σε κλασικά αυτοκίνητα σε ζωντανή μετάδοση [video]

Ο παρουσιαστής δεν έδειξε τον απαραίτητο σεβασμό στα εκθέματα με αποτέλεσμα να χάσει τη δουλειά του.

Ένας ρεπόρτερ  στο Sacramento των ΗΠΑ προκάλεσε ζημιές σε κλασικά μοντέλα καθώς κάλυπτε ζωντανά έκθεση αυτοκινήτων σε πρωινή εκπομπή, με αποτέλεσμα να χάσει τη δουλειά του.

Το συμβάν μεταδόθηκε ζωντανά από την πρωινή εκπομπή "Good Day Sacramento" του τηλεοπτικού δικτύου CBS και προκάλεσε τις αντιδράσεις των τηλεθεατών.

 

 

Όπως βλέπουμε στο βίντεο το οποίο αναδημοσίευσε χρήστης του facebook, ο ρεπόρτερ παρουσιάζει μια αλλόκοτη συμπεριφορά λέγοντας: «...Κανείς δεν είναι εδώ για να μου πει σε ποιο αμάξι δεν μπορώ να μπω γιατί, όπως ξέρετε, κάποια είναι εκτός ορίων. Οπότε θα ζήσω την άγρια πλευρά. Νιώθω σαν παιδί σε κατάστημα με γλυκά χωρίς τους ιδιοκτήτες γιατί μπορώ να κάνω οτιδήποτε.» 

Τότε ο παρουσιαστής ανέβηκε στην ουρά ενός κίτρινου Ford Thunderbird συνεχίζοντας από εκεί το ρεπορτάζ. Λίγο μετά, στην προσπάθειά του να μπει σε ένα ροζ Ford Thunderbird άνοιξε την πόρτα περισσότερο από όσο έπρεπε, χτυπώντας το διπλανό αυτοκίνητο. Η αντίδρασή του είναι το ίδιο περίεργη καθώς ακούγεται να λέει στους εικονολήπτες: «Κανείς δεν το είδε. Για περίμενε λίγο, κάνε zoom. Δεν έχει κάνει βαθούλωμα, έτσι; Δεν υπάρχει μπογιά;» 

Reporter

Μετά από όλα αυτά ο ρεπόρτερ προχώρησε σε άλλο χώρο όπου εκτίθενται νέα μοντέλα της Ford. Εκεί, αφότου μίλησε με μια γυναίκα αποφάσισε να πηδήξει στο καπό του νέου υβριδικού Explorer, αγνοώντας τις πινακίδες που παρότρυναν τους επισκέπτες να μην ακουμπούν τα εκθέματα και προκαλώντας βαθούλωμα. Μάλιστα ακούγεται  να λέει: «Αυτό δεν ακούστηκε καλό. Ωχ όχι, αυτός μου είπε να κατέβω. Θα έχω πρόβλημα. Επιστροφή στο στούντιο παιδιά.»

Οι δύο παρουσιάστριες της εκπομπής που παρακολούθησαν το συμβάν από το στούντιο φάνηκαν να πιάνουν το κεφάλι τους μην μπορώντας να πιστέψουν τη συμπεριφορά του συναδέλφου τους.

Όπως ανακοίνωσε η επίσημη σελίδα του Sacramento International Auto Show τη Δευτέρα, αφότου οι διοργανωτές της έκθεσης μετέφεραν τα παράπονά τους στο γενικό διευθυντή της KMAX TV, δέχθηκαν την ειλικρινή συγγνώμη του δικτύου το οποίο διέκοψε τη συνεργασία του με το συγκεκριμένο ρεπόρτερ.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube