Renault: Φροντιστήριο λειτουργιών με video

Renault: Φροντιστήριο λειτουργιών με video

H Renault λανσάρισε ένα νέο site που περιλαμβάνει μια μεγάλη βάση δεδομένων με video για όλα τα μοντέλα της για να καταλάβεις και να χειριστείς κάθε ψηφιακό ή συνδεδεμένο εξοπλισμό.

Για να βοηθήσει τους πελάτες της να ελέγχουν και να χειρίζονται καλύτερα τα τεχνολογικά προϊόντα και τις καινοτομίες στα αυτοκίνητα, η Renault έθεσε on-line ένα νέο site στο ίντερνετ που περιλαμβάνει περίπου 900 μικρά επεξηγηματικά video για διάφορα εργαλεία και εξοπλισμούς της γκάμας της. Η αρχή είναι απλή: Επιλέγεις μοντέλο, στη συνέχεια την κατηγορία που ανήκει ο εξοπλισμός και αναζητάς το σεμινάριο που περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο αυτός λειτουργεί.

Μπορεί αρχικά να ακούγεται αχρείαστο, αλλά δεν είναι ασυνήθιστο να κολλήσεις εμπρός στα αμέτρητα χαρακτηριστικά των σύγχρονων αυτοκινήτων και στα διαφορετικά user interface που χρησιμοποιεί ο κάθε κατασκευαστής. Πώς να βάλεις σε λειτουργία το προσαρμοζόμενο cruise control, πώς να αποκτήσεις πρόσβαση σε ορισμένα υπό-μενού και ρυθμίσεις στην οθόνη αφής, πώς να… Υπάρχουν λοιπόν απαντήσεις για όλες τις ερωτήσεις που θα μπορούσαν να θέσουν οι χρήστες των Renault.

Η Renault σημειώνει ότι χρειάζεται περισσότερο από μία ώρα λήψεων για τη δημιουργία κάθε μικρού video ενός και μόνο μοντέλου. Οπότε, αν πολλαπλασιάσετε τα περίπου 900 video με τις ώρες των γυρισμάτων, το μοντάζ και ό,τι άλλο χρειάζεται για να ανέβουν στο site, καταλαβαίνετε γρήγορα το δουλειά που αντιπροσωπεύει αυτό το πρότζεκτ.

Προς το παρόν, τα video είναι μόνο στα γαλλικά, αλλά φανταζόμαστε ότι είναι θέμα χρόνου να μεταγλωττιστούν και να αποτελέσουν παγκόσμια υπηρεσία.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube