Renault Clio εναντίον... Boeing 737!

Renault Clio εναντίον... Boeing 737!

Ένα ασυνήθιστο ατύχημα, ευτυχώς χωρίς δυσάρεστα επακόλουθα έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο του Αλικάντε στην Ισπανία.

Ένα αρκετά ασυνήθιστο ατύχημα συνέβη στο αεροδρόμιο του Αλικάντε στην Ισπανία όταν ένα Renault Clio τράκαρε με ένα αεροσκάφος Boeing 737 της Ryanair. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή σοβαρές ζημιές.

Όπως ανέφερε με ανάρτησή του στο Twitter ο εκπαιδευτής πιλότων, Iván Castro Palacios, το περιστατικό συνέβη στις 12 Απριλίου. Το λευκό Clio σφήνωσε κάτω από το αεροπλάνο αφού χτύπησε στην κάτω πλευρά της ατράκτου με την οροφή του.

Renault Clio

Το Renault Clio ανήκει στις υπηρεσίες εδάφους του αεροδρομίου και σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο οδηγός του ξέχασε να σηκώσει το χειρόφρενο όταν πάρκαρε. Σαν αποτέλεσμα, το Renault κύλησε προς το σταθμευμένο αεροπλάνο και σφήνωσε κάτω από αυτό. Τη στιγμή του συμβάντος δεν υπήρχαν επιβάτες μέσα στο αεροπλάνο.

 

 

Παρά το γεγονός ότι η ζημιά  στο κάτω μέρος του αεροσκάφους φαίνεται να είναι μικρή, αυτό μεταφέρθηκε στο κέντρο συντήρησης για πιο προσεκτική επιθεώρηση. Αφού οι ειδικοί βεβαιώθηκαν ότι όλα ήταν εντάξει, το Boeing 737-800 της Ryanair ξεκίνησε το ταξίδι του με 90 λεπτά καθυστέρηση, πετώντας από το Αλικάντε της Ισπανίας στο Μάντσεστερ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube