Ραντάρ της αστυνομίας έπιασε Dodge να πηγαίνει με 290 km/h!

Ραντάρ της αστυνομίας έπιασε Dodge να πηγαίνει με 290 km/h!

Η παράβαση επιβεβαιώνεται από την κλήση που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Michigan.

Ο οδηγός ενός μαύρου Dodge στην περιοχή Monroe Country του Michigan έσπασε κάθε ρεκόρ παρανομίας, αφού όπως αποκάλυψε η αστυνομία ένα στατικό ραντάρ της τον έπιασε να πηγαίνει με 290 km/h σε αυτοκινητόδρομο με όριο 112 km/h!

Η κλήση δημοσιεύτηκε στο Twitter από την αστυνομία του Michigan, όμως πολύ γρήγορα κατέβηκε καθώς αποκάλυπτε τα στοιχεία του παραβάτη. Στη συνέχεια η εικόνα αντικαταστάθηκε από νέα με καλυμμένες τις εν λόγω περιοχές.

Η περιγραφή του οχήματος περιορίζεται σε "Dodge", μοντέλο 2016 σε μαύρη απόχρωση. Αυτό σημαίνει πως θα μπορούσε να είναι ένα εκ των τριών Challenger SRT Hellcat, Charger SRT Hellcat ή ακόμα και SRT Viper καθώς μόνο αυτά έχουν τόσο υψηλή τελική ταχύτητα.

Dodge speeding

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων, ο οδηγός του Dodge ζήτησε συγγνώμη από τους αστυνομικούς και παραδέχτηκε το λάθος του λέγοντας πως έκανε κόντρες με ένα άλλο όχημα.

Όπως αναφέρει εκπρόσωπος της αστυνομίας, οι παραβάσεις των ορίων ταχύτητας έχουν αυξηθεί σημαντικά εν μέσω πανδημίας, προειδοποιώντας τους οδηγούς πως η μειωμένη κίνηση στους δρόμους και οι υψηλότερες θερμοκρασίες δεν αποτελούν δικαιολογίες για υψηλές ταχύτητες.

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube