Racing game 2K Drive για iPhone και iPad [video]

Racing game 2K Drive για iPhone και iPad [video]

Η 2Κ, εταιρεία με μακρά εμπειρία στο sports gaming και δημιουργός του Project Gotham Racing series, ανακοίνωσε ένα νέο racing game για iPhone και iPad, το 2K Drive.

H 2K, εταιρεία με μακρά εμπειρία στο sports gaming και δημιουργός του Project Gotham Racing series και του Metropolis Street Racer (για όσους θυμούνται το Sega Dreamcast) ανακοίνωσε ένα νέο racing game για iPhone και iPad, το 2K Drive.

Αυτό το game για κινητά θα λανσαριστεί το φθινόπωρο ως premium τίτλος.

Το2K Drive είναι συμβατό για συσκευές με λειτουργικό σύστημα iOS και τα γραφικά του μας γυρίζουν στα πρώτα χρόνια του Xbox, χωρίς αυτό να αποτελεί μομφή μιας και αυτού του επιπέδου η ποιότητα είναι πολύ καλή για game κινητών.

Το 2K Drive έχει στο «γκαράζ» του μια ποικιλία από 25 συμβατικά και ομολογκαρισμένα αυτοκίνητα, παίκτες για τα πιτς, όπως και αγωνιζόμενους οδηγούς που συμμετέχουν σε αγώνες σε όλο τον κόσμο. Οι gamers μπορούν να επιλέξουν να παίζουν μόνοι τους ή σε διαμόρφωση multiplaying. Ανάμεσα στα ομολογκαρισμένα αυτοκίνητα βρίσκονται μοντέλα των Nissan, Fiat, Mazda, McLaren, Dodge και General Motors.

[Πηγή και youtube μέσω autoblog.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube