Το πρώτο σκίτσο του ΜΙΝΙ Paceman by Roberto Cavalli

Το πρώτο σκίτσο του ΜΙΝΙ Paceman by Roberto Cavalli

Αυτό είναι το πρώτο σκίτσο του ΜΙΝΙ Paceman που δημιούργησε ο Roberto Cavalli για το φετινό Life Ball, το μεγαλύτερο ετήσιο φιλανθρωπικό γεγονός για την καταπολέμηση του AIDS.

Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί επίσημα στην τελική του μορφή στις 25 Μαΐου στη Βιέννη, όπου και διοργανώνεται το Life Ball. Υπενθυμίζουμε ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης, κάθε χρόνο ένα ΜΙΝΙ μοναδικής σχεδίασης βγαίνει σε δημοπρασία, τα έσοδα της οποίας διατίθενται σε ενέργειες για την καταπολέμηση και πρόληψη των HIV και AIDS. Τα τελευταία χρόνια, έχουν συγκεντρωθεί συνολικά πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ.

Σύμφωνα με την παράδοση, το ΜΙΝΙ ανατίθεται στα δημιουργικά χέρια ενός διεθνούς φήμης σχεδιαστή, ο οποίος διοργανώνει και την επίδειξη μόδας του Life Ball. Φέτος είναι η σειρά του διάσημου ιταλού σχεδιαστή Roberto Cavalli. Το MINI είναι χορηγός του Life Ball από το 2001 και όλα αυτά τα χρόνια έχει πείσει καταξιωμένα ονόματα από το χώρο της μόδας όπως οι Donatella Versace, Renzo Rosso, Angela Missoni και Diane von Furstenberg να σχεδιάσουν μοναδικά ΜΙΝΙ.

[Πηγή: MINI]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube