Πρόστιμο $115 για το χειρότερο ξεπαρκάρισμα του κόσμου [video]

Πρόστιμο $115 για το χειρότερο ξεπαρκάρισμα του κόσμου [video]

Μία γυναίκα από τον Καναδά που έκανε τέσσερα λεπτά να ξεπαρκάρει πήρε κλήση για πρόκληση ζημιών σε διπλανά αυτοκίνητα...

Μια γυναίκα από το Calgary του Καναδά κατάφερε να μαγέψει το διαδίκτυο χάρη στην απελπισμένη προσπάθειά της να αποχωρήσει από χώρο στάθμευσης, ενέργεια που ήταν αρκετή για να της καταλογιστεί ένα γενναίο πρόστιμο.

Η προσπάθεια της οδηγού να φύγει από έναν χώρο στάθμευσης διήρκεσε τέσσερα λεπτά, και τα κατάφερε μόνο αφού είχε χτυπήσει με το πίσω μέρος της BMW X3 της ένα Mazda 3 που βρισκόταν λίγο πιο πίσω. Ούτε η αποχώρηση του αυτοκινήτου που αρχικά βρισκόταν δίπλα της δεν φάνηκε να την διευκολύνει. Βλέποντας το video είναι να απορεί κανείς πώς απέκτησε δίπλωμα οδήγησης, εκτός κι αν την ώρα που προσπαθούσε να ξεπαρκάρει ήταν εντελώς μεθυσμένη, που σε τέτοια περίπτωση μάλλον καλά τα κατάφερε.

Ευτυχώς η αστυνομία του Calgary λίγο μετά το συμβάν εντόπισε τη Χ3 μερικά τετράγωνα μακριά. Η οδηγός δήλωσε ότι δεν είχε αντιληφθεί πως στην προσπάθειά της να φύγει χτύπησε κάποιο άλλο αυτοκίνητο. Όμως ήταν συνεργάσιμη, δέχτηκε το πρόστιμο των $115 για «απρόσεκτη οπισθοπορεία» και, υποθέτουμε, θα αποζημιώσει τον ιδιοκτήτη του άτυχου Mazda 3.

Μάλιστα φαίνεται πως οι αρχές της πόλης σκοπεύουν να επανεξετάσουν το αν η συγκεκριμένη οδηγός έχει τις απαιτούμενες ικανότητες για να κρατήσει το δίπλωμα οδήγησης.


[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube