Προς πώληση στο eBay μια Ferrari 360 limo [video]

Προς πώληση στο eBay μια Ferrari 360 limo [video]

Παρότι βρέθηκε αγοραστής πρόθυμος να προσφέρει $104.400, το ποσό δεν ήταν αρκετό για τον πωλητή αυτής της επιμηκυμένης Ferrari 360 Modena.

Αυτή τη στιγμή, στην αγορά των ΗΠΑ, μπορείς να αποκτήσεις μια Ferrari 360 σε πολύ καλή κατάσταση με αρκετά λιγότερα από $100.000. Χρειάζονται όμως αρκετά παραπάνω για να πάρεις μια 360 limo.

Τόσο τουλάχιστον φαίνεται να κοστολογεί τη συγκεκριμένη, κίτρινη Ferrari 360 limo η εταιρία ενοικιάσεων I ride like a star, που εδρεύει στο Los Angeles. Σύμφωνα με την εταιρία είναι άλλωστε μια από τις ελάχιστες του είδους της στον κόσμο, και σίγουρα η μοναδική στις ΗΠΑ. Οπότε, βγάζοντάς την προς πώληση πρόσφατα στο eBay, προφανώς όρισε μια αρκετά υψηλή ελάχιστη τιμή για αυτή. Έτσι, παρότι βρέθηκε υποψήφιος αγοραστής ο οποίος πρόσφερε $104.400 (€88.000) για να την αποκτήσει, φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Kortezh: Η νέα limo του Vladimir Putin

Παρότι δεν γνωρίζουμε πολλά στοιχεία για το αυτοκίνητο, όπως για παράδειγμα το πώς επηρεάστηκε το βάρος του ή η ακαμψία του πλαισίου από την επιμήκυνση, ξέρουμε ότι στο πίσω μέρος του διατηρεί τον εργοστασιακό, ατμοσφαιρικό V8 της 360 Modena, που αποδίδει 400 PS. Είναι μοντέλο του 2003, και το οδόμετρο γράφει 31.801 μίλια, ήτοι 51.178 km. Έχει θέσεις για επτά επιβάτες, ανοιγόμενη οροφή και ένα πολυτελές σαλόνι με καλοραμμένα δερμάτινα καθίσματα, επίπεδες τηλεοράσεις κ.ά.



Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη συγκεκριμένη Ferrari 360 limo σε ένα video που τραβήχτηκε το περασμένο καλοκαίρι στο Los Angeles. Το κόστος ενοικίασης για μια προκαθορισμένη βόλτα στην πόλη είναι $59/άτομο, ενώ για άλλη χρήση ο πελάτης χρεώνεται με $350/ώρα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube