Πρώην στρατιωτικό Humvee για το δρόμο, με 13.000 ευρώ! [video]

Πρώην στρατιωτικό Humvee για το δρόμο, με 13.000 ευρώ! [video]

Ένας τρόπος να τραβήξεις τα βλέμματα από όπου και αν περνάς.

Αν αναρωτιέστε τι αυτοκίνητο μπορείτε να αποκτήσετε με ένα ποσό της τάξεως των 13.000 ευρώ, εκτός από τα καλά εξοπλισμένα A-Segment μοντέλα και τα βασικά σουπερμίνι (B-Segment), υπάρχει και το επιβλητικό και διόλου πρακτικό για χρήση σε πόλη Humvee! Ο λόγος για το στρατιωτικό AM General M998 που βλέπετε στις εικόνες, το οποίο δημοπρατήθηκε έναντι $15.500 (€13,237) μέσω της σελίδας carsandbids του Doug De Muro.

Το μοντέλο "στρατολογήθηκε" το 1988 και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στην πολιτεία New Mexico. Όπως βλέπετε έχει την κλασική στρατιωτική περιβολή, αφαιρούμενες πόρτες, τροχούς 16" με ελαστικά Goodyear Wrangler MT, LED φώτα και μια μεταλλική προστατευτική μπάρα στη μάσκα. Στο εσωτερικό βρίσκουμε τέσσερις θέσεις, απουσία διακοσμητικών στοιχείων και επενδύσεων, και πολλαπλόυς διακόπτες στο σπαρτιάτικο ταμπλό. Όπως αναφέρει η αγγελία, το Humvee έχει αρκετά σημάδια από τη χρήση του ως στρατιωτικό όχημα όλα αυτά τα χρόνια.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας πετρελαιοκινητήρας V8 6,2 λίτρων με 185 PS και 447 Nm. Όπως όλα τα Humvee και Hummer H1 (αντίστοιχη επιβατική έκδοση), διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες εκτός δρόμου χάρη στην αυξημένη απόσταση από το έδαφος, την εντυπωσιακή γωνία προσέγγισης, τους άξονες τύπου portal, τα τρία διαφορικά, την ανάρτηση και το σύστημα αλλαγής πίεσης των ελαστικών.

Ο σημερινός ιδιοκτήτης αγόρασε το Humvee σε δημοπρασία από την κυβέρνηση των ΗΠΑ τον Απρίλιο του 2018, και έκτοτε έχει διανύσει περίπου 8.000 km ενώ έχει δουλέψει αρκετά πάνω στο αυτοκίνητο μετατρέποντάς το σε street legal. Το τελευταίο service έγινε στις αρχές του 2020 όπου πραγματοποιήθηκε αλλαγή υγρών σε κινητήρα, κιβώτιο, διαφορικό, trasnfer case, υδραυλικό τιμόνι, ψυγείο κτλ. 

[Πηγή: carsandbids]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube