Προβλήματα στην παραγωγή του νέου Ford Focus

Προβλήματα στην παραγωγή του νέου Ford Focus

To νέο Ford Focus δεν μπορεί να εξοπλιστεί με την μεγαλύτερη οθόνη 13,2", λόγω της έλλειψης εξαρτημάτων που προκαλείται από την κατάσταση στην Ουκρανία.

Ford Focus

Η Ford φαίνεται να είναι άλλος ένας κατασκευαστής που ταλανίζεται λόγω της κρίσης στην Ουκρανία. Με δηλώσεις του στο βρετανικό Autocar, στέλεχος της Ford επιβεβαίωσε ότι η έλλειψη εξαρτημάτων που προκαλείται λόγω της κατάστασης στην Ουκρανία, επηρεάζει την παραγωγή του ανανεωμένου Focus.

To χάτσμπακ της Ford ανανεώθηκε πρόσφατα σχεδιαστικά αλλά και στον τομέα της τεχνολογίας. Μαζί του, λανσαρίστηκε και το νέας γενιάς σύστημα πολυμέσων της εταιρίας SYNC 4, το οποίο στο συγκεκριμένο μοντέλο είναι διαθέσιμο μεταξύ άλλων και με μια μεγάλη οθόνης αφής 13,2". 

Ford Focus

Συγκεκριμένα, η Ford ανέφερε στο περιοδικό ότι «εξαιτίας της κρίσης στην Ουκρανία, ο προμηθευτής μας για τα εξαρτήματα της οθόνης 13,2" του SYNC 4 αντιμετωπίζει προβλήματα και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην ζήτηση μας». 

Από την άλλη το Μπλε Οβάλ ισχυρίζεται ότι η παραγωγή των Focus με την μικρότερη oθόνη διαγωνίου 8" δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. 

Όπως είναι φυσικό η Ford στράφηκε άμεσα σε άλλον προμηθευτή. Ωστόσο, μέχρι τα νέα εξαρτήματα να φτάσουν στη μονάδα παραγωγής στο Saarlouis της Γερμανίας, όπου και κατασκευάζεται το Focus, η οθόνη 13,2" δεν θα είναι διαθέσιμη στους αγοραστές.

[Πηγή: Αutocar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube