Πόσο μπορεί να κοστίζει το φτερό της McLaren 720S; [video]

Πόσο μπορεί να κοστίζει το φτερό της McLaren 720S; [video]

Τη νοίκιασε, μέθυσε, την έριξε πάνω σε ένα φορτηγό και τώρα τρέχει και δεν προλαβαίνει.

Εδώ δεν παίζει το «ένα βούλιαγμα είναι μάστορα, θα το φέρω στα ίσια». Όταν πρόκειται για αυτοκίνητα σαν την McLaren 720S τα πράγματα δυσκολεύουν.

Η ιστορία ξεκινά κάπου στο Λας Βέγκας, όταν κάποιος θέλησε να νοικιάσει μια 720S. Έκανε όμως δύο λάθη: Το πρώτο – και πιο καθοριστικό – είναι ότι ήπιε ένα ποτηράκι παραπάνω. Μπορεί και δύο! Και δεν είδε το φορτηγό στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου με αποτέλεσμα να καταστρέψει το φτερό, τον καθρέφτη και λίγο από την πόρτα της McLaren. Το δεύτερο είναι πως… την κοπάνησε και κινδυνεύει και με φυλάκιση.

Η ουσία όμως είναι πόσο κοστίζει η επισκευή του αυτοκινήτου. Χωρίς τα εργατικά, αυτή υπολογίζεται στα 69.000 δολάρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη McLaren 720S [video]

Επιπλέον υπάρχει ένα ακόμη θέμα, αυτό της  μη εξουσιοδότησης της McLaren το αυτοκίνητό της να διατίθεται από εταιρείες ενοικίασης. Η τελευταία, η Royalty Exotic Cars,  εκτιμά ότι ο χρόνος αναμονής έως ότου έρθουν τα ανταλλακτικά και ολοκληρωθούν οι εργασίες θα περάσει τους τρεις μήνες.  Ωστόσο, η ασφάλιση της εταιρείας θα πρέπει να καλύπτει τα έξοδα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Με τη McLaren 720S στις Άλπεις [video]

Εκείνο που δεν μάθαμε είναι πόσο νοίκιασε ο απρόσεκτος οδηγός την 720S και αν το ό,τι ήταν πιωμένος δεν υποχρεώνει την ασφάλεια να πληρώσει τη ζημιά.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube