Πόσο κοστίζει η συντήρηση μιας Bugatti; [video]

Πόσο κοστίζει η συντήρηση μιας Bugatti; [video]

Μόνο για λάδια μιας Bugatti θέλεις $25.000 το χρόνο!

Ο επιχειρηματίας Manny Khoshbin είναι λάτρης της Bugatti (και όχι μόνον) καθώς – όπως λέει και η ίδια η εταιρεία – κατέχει το 0,44% του συνόλου των Veyrons που κατασκευάστηκε ποτέ!

Πρόσφατα μια Chiron Hermes Edition ήρθε να βρει τη θέση της στο γκαράζ του που διαθέτει μεταξύ άλλων δύο Veyron και πέντε Mercedes SLR McLaren!..

Τώρα ανέβασε στο κανάλι του στο youtube είναι βίντεο στο οποίο περιγράφει το κόστος συντήρησης μιας Veyron και μιας Chiron. Είναι φυσικό, ένα αυτοκίνητο του οποίου η τιμή αγοράς συνοδεύεται από πολλά μηδενικά, να έχει και ένα αντίστοιχο κόστος συντήρησης.

Έτσι, η ετήσια αλλαγή λαδιών και υγρών της Veyron κοστίζει $ 25.000. Και αυτό γιατί απαιτείται μπόλικη δουλειά για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Το αυτοκίνητο έχει ένα σύστημα από 16 βύσματα αποστράγγισης που δεν είναι εύκολα προσβάσιμα καθώς οι μηχανικοί πρέπει να αφαιρούν τους πίσω τροχούς και τα φρένα, καθώς και την επένδυση στα πίσω φτερά μαζί με την επένδυση κάτω από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ).

Τα ελαστικά της Veyron κοστίζουν $ 38.000 και πρέπει να αλλάζονται κάθε 2-3 χρόνια, ενώ κάθε 16.000 km, η Bugatti προβλέπει αντικατάσταση και των τροχών η οποία κοστίζει $ 50.000.  

Και αν θέλετε να μάθετε ποιο είναι το πιο ακριβό κομμάτι του αυτοκινήτου, αυτό είναι το ρεζερβουάρ  καυσίμων που κοστίζει $ 20.000 δολαρίων, αλλά ο ιδιοκτήτης πρέπει να πληρώσει αλλά $ 22.000 για την εργασία αντικατάστασης…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube