Πόσα θα έδινες για μια καμένη Bentley Continental GT;

Πόσα θα έδινες για μια καμένη Bentley Continental GT;

Μια Bentley Continental GT του 2006 με σοβαρότατες ζημιές από φωτιά βγήκε σε διαδικτυακή δημοπρασία.

Ίσως υπάρχει κόσμος που θα ήθελε να έχει μια Bentley στο parking του, ακόμα κι αν αυτή δεν ήταν σε άριστη κατάσταση. Ακόμα κι αν ήταν κατεστραμμένη από φωτιά.

Το πώς ξεκίνησε η φωτιά δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά τα αποτελέσματά της είναι παραπάνω από εμφανή. Η φωτιά έλιωσε τα πάντα στο εσωτερικό της Bentley και ό,τι υπήρχε γύρω από τον 6λιτρο W12. Αλλά ακόμα και το αμάξωμα, με στραβή οροφή και χτυπήματα σε αρκετά σημεία, είναι δύσκολο να φανταστείς ότι επισκευάζεται.



Η καμένη Bentley Continental GT δημοπρατείται από τον οίκο Salvage Autos Auction του Los Angeles, ο οποίος εκτιμά την αξία της στα $56.657 (€41.800). Υποθέτουμε ότι εννοούν μετά την επισκευή. Η οποία επισκευή θα κοστίσει, σύμφωνα πάλι με εκτίμηση του ίδιο οίκου, $61.473 (€45.300). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις προσφορές τους, με ελάχιστο ποσό τα $200.



Κάποιος κακεντρεχής θα μπορούσε να πει ότι η συγκεκριμένη Bentley Continental GT πιθανότατα θα αγοραστεί από κάποιον φανοποιό, θα επισκευαστεί με το χαμηλότερο δυνατό κόστος και μετά θα βγει στην αγορά μεταχειρισμένων ως «Ατρακάριστο, αγρατζούνιστο, από γυναίκα γιατρό».



[Πηγή: CarBuzz]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube