Πόσα θα δίνατε για ένα Nissan GT-R από χρυσό; [video]

Πόσα θα δίνατε για ένα Nissan GT-R από χρυσό; [video]

Ένα βελτιωμένο GT-R με χειροποίητο αμάξωμα βρίσκεται στην αγορά των μεταχειρισμένων.

Οι δυνατότητες βελτίωσης του Nissan GT-R που υπάρχουν στην αγορά είναι αμέτρητες, όμως ένας ιδιοκτήτης θέλησε να πάει ένα βήμα παρακάτω δημιουργώντας ένα πραγματικά ξεχωριστό Godzilla με χειροποίητο αμάξωμα από χρυσό!

Το αυτοκίνητο που βλέπετε στις φωτογραφίες κατασκευάστηκε το 2016. Φορά ανασχεδιασμένο bodykit της Kuhl Racing. Αυτό περιλαμβάνει φαρδύτερα εμπρός και πίσω φτερά, διαφορετικούς προφυλακτήρες με πολλαπλές εσοχές, προεκτάσεις των μαρσπιέ, aftermarket τροχούς, σταθερή αεροτομή, νέα εξάτμιση με τριπλές κεντρικά τοποθετημένες απολήξεις και έναν τεράστιο διαχύτη. Αυτό που το καθιστά μοναδικό όμως είναι τα ανάγλυφα σχέδια σε ολόκληρο το αμάξωμα και η επένδυση από πραγματικό χρυσό σε κάθε πάνελ!

Nissan

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη που κυκλοφορεί με περιβολή σαμουράι, η μετατροπή του GT-R σε χρυσό αυτοκίνητο διήρκησε έναν ολόκληρο χρόνο. Πέρα από το αμάξωμα, χρυσός έχει χρησιμοποιηθεί και για τις επενδύσεις στο εσωτερικό σε συνδυασμό με μαύρο δέρμα, όπως και για το κάλυμμα του κινητήρα.

Εκτός από τις αισθητικές επεμβάσεις, το μοντέλο φορά βελτιωμένο twin-turbo V6 3,8 λίτρων που αποδίδει ανάμεσα σε 800-900 PS και αερανάρτηση που αυξομειώνει την απόσταση από το έδαφος, ενώ το οδόμετρο γράφει 6.000km.

Αν αναρωτιέστε πόσο πουλιέται το χρυσό GT-R η απάντηση είναι 1.600.000 Ντιράμ Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων που ισοδυναμούν με 358.540 ευρώ. Μένει να δούμε αν θα βρεθεί κάποιος αγοραστής που θα ενδιαφερθεί για το μοντέλο καθώς βρίσκεται προς πώληση από τον Αύγουστο του 2020 μέσω της αντιπροσωπείας Auto Deals στο Ντουμπάι.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube