Πόσα θα δίνατε για αυτό το Toyota HiLux;

Πόσα θα δίνατε για αυτό το Toyota HiLux;

Το ιαπωνικό pick-up από το 1986 ξαναζωντανεύει χάρη σε πλήρη ανακατασκευή.

Η σελίδα Hyman προσφέρει ένα ανακατασκευασμένο Toyota HiLux Xtracab του 1986 με πλήρη εξοπλισμό, έναντι $47.500 (€38.851)!

Το κλασικό πλέον pick-up που είναι γνωστό για την αξιοπιστία του και την ανθεκτικότητά του, φορά κινητήρα 2,4 λίτρων (22RE) που αποδίδει 105 PS και 185 Nm. Η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου και του συστήματος τετρακίνησης. Το οδόμετρο του συγκεκριμένου HiLux γράφει 256.367 km, όμως η προσεκτική δουλειά που έχει γίνει σε αμάξωμα, εσωτερικό και μηχανικά μέρη, το καθιστά σαν καινούργιο.

Η εξωτερική απόχρωση σε συνδυασμό με τα ρετρό γραφικά στις πόρτες και τη χρωμιωμένη μάσκα είναι period-correct και μας ταξιδεύουν στη δεκαετία του '80. Επιπλέον, τα καινούργια ελαστικά BFGoodrich παντός εδάφους, τα επιπλέον φώτα KC Daylighter στην οροφή και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος θα εξασφαλίσουν πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άφοβα το HiLux σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Toyota

Στην καμπίνα Xtracab με μικρές πίσω θέσεις και ενιαίο υφασμάτινο κάθισμα για τους επιβάτες μπροστά, βρίσκουμε το παραδοσιακό καφέ ταμπλό, και τις επενδύσεις σε διάφορες αποχρώσεις του μπεζ για τις πόρτες. Και εδώ όλα μοιάζουν γνήσια, αν εξαιρέσουμε το aftermarket mp3 player που έχει τοποθετηθεί στο κάτω μέρος της κεντρικής κονσόλας. 

Εσείς θα επιλέγατε το κλασικό HiLux σε κατάσταση βιτρίνας ή θα προτιμούσατε με τα ίδια περίπου χρήματα να αγοράσετε ένα ολοκαίνουργιο HiLux νέας γενιάς κατευθείαν από την αντιπροσωπεία;

[Πηγή: Hyman μέσω Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube