Πώς θα ήταν η νέα BMW 4 Series με μάσκα Alfa Romeo;

Πώς θα ήταν η νέα BMW 4 Series με μάσκα Alfa Romeo;

Ένα αντισυμβατικό ψηφιακό πάντρεμα της Alfa Romeo με την BMW.

Η πρεμιέρα της νέας BMW 4 Series Coupé δίχασε τους θαυμαστές της βαυαρικής φίρμας λόγω του μεγέθους της παραδοσιακής kidney grille που καλύπτει πλέον σχεδόν ολόκληρο το ύψος της μάσκας του μοντέλου. Σκεφτήκαμε λοιπόν να τεστάρουμε τις ικανότητές μας στο Photoshop παντρεύοντας το αμάξωμα της BMW με μια από τις πιο δημοφιλείς μάσκες στον χώρο της αυτοκίνησης - το scudetto της Alfa Romeo!

Ο λόγος που επιλέξαμε αυτή τη γρίλια είναι ότι κανείς δεν έχει παραπονεθεί για τον σχεδιασμό της, και θεωρείται ένα από τα πιο εμβληματικά σχεδιαστικά στοιχεία ακόμα και εκτός του κλειστού κύκλου των φανατικών Alfisti.

BMW and Alfa Romeo

Για να δημιουργήσουμε αυτή την εικόνα χρησιμοποιήσαμε μια επίσημη φωτογραφία της BMW 4 Series Coupé χωρίς το αισθητικό πακέτο M, και τη συνδυάσαμε με τη γρίλια της Alfa Romeo Giulia. Όπως βλέπετε η "μεταμόσχευση" πήγε αρκετά καλά καθώς τα δύο μοντέλα έχουν παρόμοιο μέγεθος και αναλογίες.

Δεν ξέρουμε αν το αποτέλεσμα σας φαίνεται πιο καλαίσθητο από τα γνήσια μοντέλα, πάντως σε ένα παράλληλο σύμπαν ίσως υπάρχει και η αντίστοιχη Alfa Romeo Giulia με γρίλια BMW.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube