Πώς πηγαίνει ένα αυτοκίνητο με δύο τιμόνια; [video]

Πώς πηγαίνει ένα αυτοκίνητο με δύο τιμόνια; [video]

Και μάλιστα αν δεν είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους, αλλά το καθένα τους στρίβει από έναν μπροστινό τροχό, ανεξάρτητα;

Ναι, τα εκπαιδευτικά οδήγησης έχουν διπλά πεντάλ. Αλλά είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους. Ίσως έτσι θα μπορούσε να λειτουργήσει κι ένα αυτοκίνητο με δύο τιμόνια, που θα έστριβαν ταυτόχρονα ώστε ο εκπαιδευτής να μπορεί να πάρει τον έλεγχο σε μια επικίνδυνη κατάσταση.

Όμως εδώ μιλάμε για κάτι διαφορετικό. Ο τρελο-Ολλανδός YouTuber, Master Milo, που έχει τις πιο εξωφρενικές ιδέες και πιάνουν και τα χέρια του, πήρε ένα παλιό Opel Corsa, του έβγαλε την κρεμαγέρα, την έκοψε κι εγκατέστησε ένα δεύτερο τιμόνι με τη δική του κολόνα και το δικό του μηχανισμό, έτσι ώστε το παλιό τιμόνι να στρίβει τον αριστερό τροχό και το νέο τον δεξιό!

Η τέλεια ιδέα για δύο φανατικούς της οδήγησης ώστε να μπορούν να οδηγούν συγχρόνως και να μην τσακώνονται. Δουλεύει όμως αυτή η μετατροπή ή μήπως το αυτοκίνητο θα κοπεί στα δύο;

Τελικά, ο Milo κι ο φίλος του πηγαίνουν το διπλοτίμονο Corsa σε μια ασφάλτινη αλάνα και κάνουν κάθε είδους τρέλα, στρίβοντας σε δύο διαφορετικές κατευθύνσεις, με πρόσω και όπισθεν, κάνοντας σβούρες και J-turns. Και το Corsa αντέχει! Ιδού λοιπόν ένα δώρο για ερωτευμένα ζευγάρια – και θα έχετε όλο το χρόνο να το φτιάξετε μέχρι του Αγίου Βαλεντίνου, το 2020.

[Πηγή: Master Milo / YouTube

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube