Πώς να τρομάξετε τη μαμά σας [video]

Πώς να τρομάξετε τη μαμά σας [video]

Δείτε ένα κλασικό πλέον, αλλά πολύ διασκεδαστικό video όπου ο γιος θέλει να τρομάξει τη μαμά του, αλλά τελικά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα περίμενε...

Υπάρχει αυτό το οδηγικό κόλπο στον κόσμο της αυτοκίνησης που αποκαλείται skiing. Όταν λοιπόν λες ότι θα "κάνεις σκι" με ένα αυτοκίνητο, αυτό σημαίνει ότι θα το πλαγιάσεις στις δύο ρόδες και θα «ταξιδέψεις» για ένα χρονικό διάστημα σε αυτές.

Προσφάτως ο κασκαντέρ Terry Grant πέτυχε παγκόσμιο ρεκόρ οδηγώντας ένα Nissan Juke Nismo RS στις δύο ρόδες, ανεβαίνοντας όλον τον περίφημο λόφο του Goodwood. Στην κανονική ζωή αυτό δεν συμβαίνει συχνά. Αν συμβεί σημαίνει ότι κάτι έχει πάει πολύ λάθος. Εκτός κι αν ξέρεις τι κάνεις. Στην περίπτωση του video που θα δείτε πιο κάτω, προφανώς ο οδηγός ξέρει πολύ καλά τι κάνει.

Πρόκειται για μια φάρσα, που σημαίνει ότι περιλαμβάνει κάποια αναγκαία προετοιμασία. Το πρώτο βήμα είναι να στρατολογήσεις κάποιους ανθρώπους για να βοηθήσουν στην οργάνωσή της. Το δεύτερο είναι να ορίσεις το σημείο και να φτιάξεις ένα υποτυπώδες σενάριο. Στην περίπτωσή μας οι «πρωταγωνιστές» είναι ο γιoς και η μαμά του που υποτίθεται ότι θα πάνε σε ένα δείπνο. Στη μαμά λένε να σκαρφαλώσει στη θέση του συνοδηγού ενός θηριώδους Nissan Patrol και η φάρσα ξεκινά.

Λίγα μέτρα αργότερα το Patrol βρίσκεται στον αέρα με τις δύο ρόδες. Ο οδηγός το κατευθύνει ήρεμος με το ένα χέρι (με το άλλο κρατιέται από το κάθισμα του συνοδηγού) και η μαμά ουρλιάζει. Μέχρι εδώ όλα καλά, μέχρι που η μαμά λιποθυμά και ο γιος – φαρσέρ με τους συνεργούς του, χλωμιάζουν. Είναι αυτό που λέμε ότι δεν μπορεί η αλεπού να είναι 100 χρονών και το αλεπουδάκι 101...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube