Πώς να παρκάρεις μια Lamborghini αν δεν βρεις θέση [video]

Πώς να παρκάρεις μια Lamborghini αν δεν βρεις θέση [video]

Η Huracán αυτή μπήκε… σφήνα κάτω από ένα παρκαρισμένο Civic, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κανένας.

Ένα ζευγάρι βγήκε για φαγητό προχθές το βράδυ στο Σικάγο με τη Huracán Spider, αλλά ενεπλάκη σε ατύχημα και κατέληξε κάτω από ένα Honda Civic.
Σύμφωνα με τον οδηγό της Lambo, τους χτύπησε ένα άλλο αυτοκίνητο κι αυτός, αντί να πατήσει το φρένο, μπέρδεψε τα πεντάλ και πάτησε γκάζι. Το αποτέλεσμα ήταν να βρεθούν κάτω από το Civic, αλλά ευτυχώς βγήκαν χωρίς γρατζουνιά. Μέσα στο Civic δεν υπήρχε κανένας.

Πολλά πρακτορεία και ΜΜΕ έβγαλαν στη δημοσιότητα το συμβάν, όπως το CBS Chicago και η WGN TV που το ποστάρισε στα κοινωνικά δίκτυα.

Τελικά, το σφηνοειδές σχήμα της Lambo φαίνεται να λειτούργησε ευνοϊκά για  τους επιβάτες της καθώς η ενέργεια της σύγκρουσης απορροφήθηκε στο να σηκωθεί το Civic στον αέρα. Και είναι αξιοσημείωτο το πώς η Huracán Spider προστάτεψε το ζευγάρι αν και δεν είχε σκεπή. Ο οδηγός δεν ζαλίστηκε καν και είπε μετά ότι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν να βγουν αμέσως από το αυτοκίνητο επειδή μύριζε βενζίνη και μπορεί να ξέσπαγε φωτιά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τις Lamborghini Huracán LP610-4 & LP580-2 [video]
 
Όπως αναφέρει το CBS, το ζευγάρι δεν έδειξε να πτοείται από τη ζημιά και δήλωσε ότι θα βγει να αγοράσει άλλο αυτοκίνητο, αύριο Δευτέρα. Πιστεύουμε ότι θα ξαναπάρει Lambo, αφού τους προστάτεψε τόσο καλά.

[Πηγή: CBS Chicago]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube