Πώς να καταστρέψετε μια Mercedes-AMG C 63 [video]

Πώς να καταστρέψετε μια Mercedes-AMG C 63 [video]

Ο ορισμός του «κουλού» που ρίχνει το αυτοκίνητο πάνω σε δένδρο με σχεδόν… μηδέν ταχύτητα.

H  τέλεια συνταγή για την καταστροφή προβλέπει ένα αυτοκίνητο με πολλά άλογα στον πίσω άξονα, απενεργοποιημένα συστήματα ευστάθειας και έναν οδηγό που να είναι έως και «κουλός».

Αυτή η συνταγή βρήκε την εφαρμογή της στο Rotterdam της Ολλανδίας, σε ένα δημόσιο δρόμο όπου νεαρός οδηγός μιας Mercedes-AMG C 63 θέλησε να μπει λίγο εντυπωσιακά σε ένα δρόμο. Μην φανταστείτε με πολλά χιλιόμετρα. Ίσως στο κιβώτιο να είχε τη στιγμή της σύγκρουσης ακόμη και την πρώτη ταχύτητα.

Η AMG ξεκόλλησε να βρέθηκε με την πλευρά του συνοδηγού  «αγκαλιά» με ένα δένδρο χτυπώντας κυρίως στην πίσω πόρτα. Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο πλευρικός αερόσακος άνοιξε και η συνοδηγός του πολύ… αισιόδοξου νεαρού οδηγού δεν τραυματίστηκε.

Εκείνο που σίγουρα τραυματίστηκε βαριά ήταν ο εγωισμός του οδηγού που βρέθηκε βέβαια και αντιμέτωπος και με νομικές κυρώσεις. Όπως φαίνεται η αστυνομία έφτασε σχεδόν αμέσως στο σημείο, ενώ όταν το αυτοκίνητο φεύγει φορτωμένο στο γερανό οι πινακίδες του λείπουν, προφανώς έχοντας αφαιρεθεί από τις αρχές.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube