Πώς να καταστρέψετε μια Mercedes-AMG C 63 [video]

Ο ορισμός του «κουλού» που ρίχνει το αυτοκίνητο πάνω σε δένδρο με σχεδόν… μηδέν ταχύτητα.

H  τέλεια συνταγή για την καταστροφή προβλέπει ένα αυτοκίνητο με πολλά άλογα στον πίσω άξονα, απενεργοποιημένα συστήματα ευστάθειας και έναν οδηγό που να είναι έως και «κουλός».

Αυτή η συνταγή βρήκε την εφαρμογή της στο Rotterdam της Ολλανδίας, σε ένα δημόσιο δρόμο όπου νεαρός οδηγός μιας Mercedes-AMG C 63 θέλησε να μπει λίγο εντυπωσιακά σε ένα δρόμο. Μην φανταστείτε με πολλά χιλιόμετρα. Ίσως στο κιβώτιο να είχε τη στιγμή της σύγκρουσης ακόμη και την πρώτη ταχύτητα.

Η AMG ξεκόλλησε να βρέθηκε με την πλευρά του συνοδηγού  «αγκαλιά» με ένα δένδρο χτυπώντας κυρίως στην πίσω πόρτα. Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο πλευρικός αερόσακος άνοιξε και η συνοδηγός του πολύ… αισιόδοξου νεαρού οδηγού δεν τραυματίστηκε.

Εκείνο που σίγουρα τραυματίστηκε βαριά ήταν ο εγωισμός του οδηγού που βρέθηκε βέβαια και αντιμέτωπος και με νομικές κυρώσεις. Όπως φαίνεται η αστυνομία έφτασε σχεδόν αμέσως στο σημείο, ενώ όταν το αυτοκίνητο φεύγει φορτωμένο στο γερανό οι πινακίδες του λείπουν, προφανώς έχοντας αφαιρεθεί από τις αρχές.